Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan NŐ, akivel ma...

Van itt olyan NŐ, akivel ma vagy a későbbiekben lehet találkozni? 45f

Figyelt kérdés

Olyat keresek, aki el is jön, ha megbeszélünk egy talit.

Vagy legalább szól, ha közbejött valami.

Persze fontos a szimpátia is, stb...

2021. dec. 30. 15:29
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

19-es nincs értelme vitáznod azokkal akik nem úgy gondolják. De az tény hogy az amit írtál és az ami a kulcsszó ami szerintem zavaró az itteni embereknek és ezért reagáltak így. Mert amúgy teljesen korrekt lett volna amit írtál hogy forgalmas helyen találkozol a hölggyel csak ugye a kulcsszó miatt többen szerintem már egészen mást gondolnak. A kereseted számértékét amugy felesleges volt írnod mert gondolom olyan nőt szeretnél megismerni akit ez nem érdekel hanem mint férfi te érdekled csak ugye a kiakadas egyfajta ilyen reakciot váltott ki beloled, de ezzel masmilyen képet alakitasz ki látatlanba az emberek vagy erdeklodok fejeben. Magyaran aki eddig azon gondolkodott hogy talan ír neked és épp összeszedte a bátorságát azt ezekkel eluldozheted illetve vonzo a trolloknak akik majd idetévednek hogy ja persze. De amugy mellesleg a pénztol is van izgalnasabb es szimpla egyszeru helyzeteket nem tudsz megvenni pénzen. Pl. Izgalmas egy hátára fordult szarvasbogárnak segíteni visszalendulni a labaira, de ezt pénzzel nem tudod megvenni, mert mit kezdjen a pénzeddel a szarvasbogár neki csak talpra forditasra van szuksege. Furcsa példa, de a lényege, hogy nem minden a pénz. Egy olyan élmény amihez nem kell pénz de nagyon boldoggá tudja tenni az embert. Inkabb keress ilyen egyszeru örömeket a valóságban és majd rádtalál a boldogság akkor amikor nem is számítasz rá. De amugy elofordul, hogy gyk-n is megtalalhatja az ember a parjat ahogy 20-as írta.

Kitartast és jó keresgélést a szénakazalban, majd csak meglesz az a bizonyos apró de értékes ékszer, direkt nem tűt írtam.

2022. jan. 2. 22:23
 22/23 A kérdező kommentje:

#20 ritkán szoktam irigykedni, de most ez van...

Vigyázz rá 👍👍👍

#21 igazad van, kár volt azokat leirni, de jól látod mi miért történt.

Végül is minden szavaddal egyetértek. 👍

2022. jan. 3. 07:59
 23/23 anonim válasza:
Milyen korú nővel ismerkednél?
2022. jan. 29. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!