Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívtam egy lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam egy lányt, de a későbbiek alakulása kicsit össze zavart. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az első alkalom is nagyon jól alakult. Félre egyeztettük a randi időpontot, de Ő keresett meg. Az elején Ő már mondta, hogy nagyon lassan szeretne haladni, mert egyszer nagyon megégette magát, és ez nem is baj szerintem sem. Én se kalandot keresek benne.

Az egész éjszakát végig beszélgettük, és mikor hazament utána is. A másnap is hasonlóan alakult, jól éreztük magunkat.

A harmadik nap meg semmi. Egész nap egy szót nem írt, ha látta, hogy írtam nem reagált. Majd a nap folyamán írt, hogy még se jó Neki az aznapi találka. Gondoltam biztos elszúrtam valamit, vagy nem tudom. Aztán már majdnem aludnék, erre csörög a telefon, hogy 10 perc múlva jön értem. Az este megint csak különösen jól telt. Tegnap nem is találkoztunk. A mai napban bízom.

Mi lehet a dolog hátterében?

Bocsi, hogy ha hosszú lett, a válaszokat előre is köszönöm! Lányok, kérlek Ti is írjatok, talán Ti többet tudtok.

2016. febr. 5. 09:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy "Az elején Ő már mondta, hogy nagyon lassan szeretne haladni" kicsit nyomulósnak érzem, hogy egymás után három nap is randiztok.
2016. febr. 5. 09:59
 2/19 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy tudom dolga is lehetett, sőt tudom, hogy volt. Csak mikor látom, hogy 1-1 dologra reagál facebookon, de Nekem semmit nem ír, és nem is válaszol.

Előtte elsőnek írt, hogy "hogy aludtál?", "Veled álmodtam".

Szóval tényleg nem tudom mi van. Gondoltam, hogy rákérdezek, de nem akarom, hogy úgy érezze birtokolni akarom, vagy hasonlók, mert nem így van.

Csak nagyon kedvelem.

2016. febr. 5. 10:00
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát igen ez is kicsit fura volt, de Ő mondta.
2016. febr. 5. 10:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát Ő azt mondta, hogy inkább találkozzunk egy 8-10 alkalommal, és ha netán nem úgy alakulnak a dolgok, akkor nem kell érzelmeket belevinni.
2016. febr. 5. 10:03
 5/19 anonim ***** válasza:
"Aztán már majdnem aludnék, erre csörög a telefon, hogy 10 perc múlva jön értem" ez így mégis micsoda?
2016. febr. 5. 10:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy lassan akar haladni, túl gyorsnak tűnnek a dolgok... Elsősorban is, egy pasinak kéne menni egy nőért és nem fordítva. A másik, hogy már neki vannak érzelmei, mivel "veled álmodott". Az, hogy nem reagál semmire napokig, nem valami biztató... Szerintem! Ha nekem tetszik valaki akkor csak vele beszélek és csak ő van előtérben mindenki más előtt. 23/L
2016. febr. 5. 10:24
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát igen...ez aggaszt engem is. Meg ha dolga van, nem kell Velem beszéljen egész nap, ha ír egy smileyt, amiből tudom, hogy gondol Rám, már elég.

Egyébként meg azért jött Ő értem, mert úgy volt ugye, hogy nem fog Ráérni, viszont még sem így lett. Nyilván nem pont így mondta a telefonba, csak ez volt a lényeg.

2016. febr. 5. 10:28
 8/19 A kérdező kommentje:

Két dologra gondolok.

1. Van más is a képben

2. Lehet, hogy Ő is hirtelen elkezdett többet érezni irántam, és az előtte megélt dolog miatt megijedt, és drasztikusan vissza vett.

2016. febr. 5. 10:31
 9/19 A kérdező kommentje:

Valami tanács esetleg?

Jó ötlet, ha megkérdezem? Persze finoman.

2016. febr. 5. 10:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy valamivel megfogtad és ezért találkozik veled ezért lehet valami fajta érzelem. De nem hinném, hogy komolyan gondolná. Amint azt említettem, hogyha én megismerkedek valakivel akkor csak ő van és csak is csak is vele akarok lenni és beszélni. Így is lehet lassan haladni. Szerintem nem tudja, hogy mit akar!
2016. febr. 5. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!