Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkor baj lesz a későbbiek során ugye?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy mindig azt mondják, hogy add önmagad, de nálam valahogy nincs olyan, hogy önmagam, mindig tudok olyan lenni, amilyet más szeretne, és az is én vagyok. De elsőre sosem tudom, hogy milyen legyek, mert félek, hogy az nem tetszene, viszont ha már megismerek valakit, meg, hogy mit szeret, akkor olyan tudok lenne, de az a személyiség is a részem.2013. nov. 3. 16:16
1/2 anonim válasza:
Amikor majd évek múlva mindenki kiábrándul belőled, mert nem tudják, milyen is vagy őszintén magadat adva, akkor rá fogsz jönni, hogy soha nem lesz olyan, hogy mindenkinek megfelelj és mindenki szeressen, és lelki roncs leszel, ráadásul kiforrott személyiség nélkül. Szóval igen, baj lesz.
2/2 anonim válasza:
nekem nemrég megjegyezték a legjobb barátaim, hogy máshogy viselkedek egyes emberek közelében, és belegondolva igaz is, minden egyes társaságnál kitapasztaltam hogy melyik arcomat adjam és eszerint viselkedek előttük, sztem ez a személyiség része, ha tényleg magadénak tudod, akkor nem versz vele át senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!