Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívtam egy lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam egy lányt, de a későbbiek alakulása kicsit össze zavart. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az első alkalom is nagyon jól alakult. Félre egyeztettük a randi időpontot, de Ő keresett meg. Az elején Ő már mondta, hogy nagyon lassan szeretne haladni, mert egyszer nagyon megégette magát, és ez nem is baj szerintem sem. Én se kalandot keresek benne.

Az egész éjszakát végig beszélgettük, és mikor hazament utána is. A másnap is hasonlóan alakult, jól éreztük magunkat.

A harmadik nap meg semmi. Egész nap egy szót nem írt, ha látta, hogy írtam nem reagált. Majd a nap folyamán írt, hogy még se jó Neki az aznapi találka. Gondoltam biztos elszúrtam valamit, vagy nem tudom. Aztán már majdnem aludnék, erre csörög a telefon, hogy 10 perc múlva jön értem. Az este megint csak különösen jól telt. Tegnap nem is találkoztunk. A mai napban bízom.

Mi lehet a dolog hátterében?

Bocsi, hogy ha hosszú lett, a válaszokat előre is köszönöm! Lányok, kérlek Ti is írjatok, talán Ti többet tudtok.

2016. febr. 5. 09:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Értem. Hát lesz ami lesz, meg kérdezem. Ez a kétes dolog kikészít.

Köszi szépen..:)

2016. febr. 5. 10:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Veszíteni valód nincs, ha megkérdezed, legalább, ha tudod, akkor azt is tudni fogod, hogy mihez kell tartani magad!
2016. febr. 5. 10:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Most is láttam facebookon, de nem reagált arra amit írtam Neki már mit tudom Én mikor.

Csak rákérdeztem, hogy "Valami gond van?" Így felvezetőnek...erre küld egy képet, egy csajnak a hajára, valami bonyolult fonást csinál épp. Fodrász..szóval melózik értem.

De az érzelmi töltet a mondani valójából kiveszett, de előtte volt.

Az lehet esetleg, hogy Én mérnök vagyok, Ő Neki pedig nincs diplomája, és esetleg ettől rosszabbul érzi magát.

Nem okoskodtam soha, csak akkor beszéltem erről, ha kérdezte, és akkor is annyit ami feltétlen szükséges volt.

2016. febr. 5. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Túl sokat kombinálsz, és minden reakciójáról azt feltételezed, hogy az személy szerint neked szól.

Ha benne lassabban tudnak kialakulni érzések, akkor miért kellene egész nap rád gondolnia? Van élete, van munkája, teljesen normális, ha azzal van elfoglalva, és csak a nap egy bizonyos szakaszában kommunikál veled.

Amikor ismerkedtem/randizgattam a párommal, akkor mindig este beszélgettünk, napközben békén hagytuk egymást, mert mindkettőnknek megvan a maga élete. Az egymásra szánt időben igyekeztünk maximálisan egymásra is figyelni.

2016. febr. 5. 11:08
 15/19 A kérdező kommentje:

Ebben valószínűleg némileg igazad van, hogy kicsit mindent magamra veszek. De ha lassabban alakulnak ki benne az érzelmek, akkor szerintem nem írta volna, hogy Velem álmodott, és sok más hasonlót.

De pont erre akartam célozni, lehet, hogy nem sikerült. Írtad, hogy a nap egy bizonyos szakában beszélgettetek. De ez a része szűnt meg. Ha írt is szinte, csak annyit, hogy "meló" vagy "kaja" (nem így fogalmazott), aztán kész.

Nem kell Velem beszélgessen egész nap, de egy jel..akármi, amiből tudom, hogy egyáltalán eszébe jutok, az szerintem beleférne, és ezt lányok is mondták, hogy kéne.

2016. febr. 5. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:

A lemondott találkozó és az hogy este mégis érted ment ez lehet egy tudatos taktika része.....mondhatni letesztelt.

Volt olyan barátnőm, aki ugyanezt eljátszotta velem, és éjszaka betoppant, hogy vajon otthon vagyok-e és egyedül.

Amikor megnyugodott széttéptük a lepedőt.

Mint már írtad, korábban megégette magát és be akarja biztosítani magát....mondjuk nem túl elegáns dolog amit csinál.

37F

2016. febr. 5. 12:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy így van, mert ezzel csak feltüzelt..:D
2016. febr. 5. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján eddig 1 olyan nap volta, mikor nem szánt rád időt, a többi napon igen.
2016. febr. 5. 12:38
 19/19 A kérdező kommentje:

AZ igazság az, hogy pont most írtam egy itteni felhasználónak, hogy több hosszú kapcsolatom is volt, de nem találkoztam még hozzá hasonlóval.

Biztos, hogy nagy lett bennem a feszültség, amikor megéreztem ezt a pici változást.

Mindenesetre jól esett kiírni magamból, és végül is amiket írtatok, segített, mert sikerült ésszel is átgondolnom kicsit.

2016. febr. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!