Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ismertem meg őt, a távolság gond lehet a későbbiekben?
A helyzet az, hogy 200km- távolságra lakik tőlem az illető, akit tegnap megismertem. Rengeteg a közös bennünk én azt vettem észre, és ő is. Ennek örülök is. Viszont aminek ő lehet nem, de nekem ez nem akadály az a 200km távolság.
Lehet,hogy benne lenne egy távkapcsolatban én szerintem igent mondana rá. Mindenek ellenére jól elbeszélgettünk.
Ha még is lenne egy kapcsolat belőle hosszútávon kinek milyen véleménye van/volt a távkapcsolatból és véleményt is írjatok, hogy alakult.
Véleményem szerint a távkapcsolat akkor működhet rövid távon, ha belátható időn belül normál kapcsolatra cserélitek és képesek vagytok várni (ehhez persze bizalom is kell).
Egyébként nem hiszek a távkapcsolatokban, voltam ilyen helyzetben, fele ekkora volt a távolság és egy év alatt felőrölte a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!