Aszexuális emberek! Ti milyen párt kerestek?
Ez nyilván nem az aro-ace embereknek szól 😅
A kérdésem egyébként arra irányul, hogy mindenképp aszex párt szeretnétek, vagy igazából teljesen mindegy milyen szexualitású?
Plusz az is érdekelne, hogy hogyan jöttetek rá, hogy aszexek vagytok?
Én pánromantikus aszexuális vagyok. Romantikus kapcsolatra annyira nem vágytam soha, de ha mégis belevágnék egybe, biztos hogy csak olyan emberrel jönnék össze, aki tiszteletben tartja a szexualitásomat és azt, hogy talán soha nem akarok szexelni. Nem kell feltétlenül aszexuálisnak lennie neki is, de nálam az plusz pont.
Hogy hogy jöttem rá? Igazából legbelül mindig is tudtam, hogy más vagyok. Sosem értettem, miért rajonganak a barátaim egy-egy színészért, vagy miért akarnak ennyire kapcsolatban lenni. Mindig is kívülállónak éreztem magam ilyen téren. Aztán 17 évesen rátaláltam az aszexuális szóra, megkerestem a jelentését és rájöttem, hogy ez mennyire én vagyok.
21/N
Nagy Ő csak a képzeltedben létezik
A valóságban sose fogsz emiatt találni senkit mert nincs olyan amilyen neked megfelelne
Énis igy vagyok vele, de már nem is akarok találni senki
Elvagyok az álombéli szerelmeimmel
Én csak pár hónap ismeretség után jöttem rá, hogy valaki pontosan olyan személyiségű, amilyet én keresek. Szerintem van olyan, hogy valaki pont olyan személyiséggel rendelkezik.
Biztos nem ;)
Én is ace heteromantic vagyok, szóval van még ilyen csoda is, nem is egy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!