Aszexuális emberek! Ti milyen párt kerestek?
Ez nyilván nem az aro-ace embereknek szól 😅
A kérdésem egyébként arra irányul, hogy mindenképp aszex párt szeretnétek, vagy igazából teljesen mindegy milyen szexualitású?
Plusz az is érdekelne, hogy hogyan jöttetek rá, hogy aszexek vagytok?
Nem mindegy, hogy milyen szexualitású, hisz heteroromantikus vagyok, így velem azonos neműek kizárva.
Legideálisabb szintén aszex lenne, de szinte lehetetlen találni. A heteroszexuálisokkal sincs bajom, ha nem erőltetik rám a szexet, ami megintcsak ritka...
Nem úgy értettem a mindegyet, hogy akármi, fű fa állat, de teljesen igazad van, félreérthető voltam.
(Egyébként én is heteroromantikus vagyok ^^)
Igen, picit félreérthető volt.
Arra, meg hogy hogyan jöttem rá:
Nem hozott lázba, eléggé feszélyez a gondolat, hogy átéljem. Sőt, néha taszítónak tartom. Nagyjából ezekből.
Én biromantikus vagyok, úgyhogy férfit vagy nőt is elfogadnék páromnak. Az fontos, hogy a párom is aszexuális legyen, vagy legalább jól meglegyen szex nélkül. Hiszen egy aszexuális nem akar szexelni általában. Lehet, hogy van olyan, aki a párja kedvéért belemegy néha.
Életem szerelme azonban nem ember, hanem egy film. :) Azzal nem lehet szexelni, de nem is hiányzik. Összehasonlíthatatlanul jobb, mint a szex. Boldog szerelemben élek vele. :)
Egyébként van az aszexualitásnak egy olyan fajtája, aki szeret másnak szexuális örömöt okozni, de ő maga erre nem vágyik.
És egyébként teljesen megértelek a filmmel kapcsolatban, bár az én szemszögéből a szexnél bármilyen elfoglaltság jobb XD
Olyat aki nem akar szexelni
Soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!