Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális emberek! Ti milyen...

Aszexuális emberek! Ti milyen párt kerestek?

Figyelt kérdés

Ez nyilván nem az aro-ace embereknek szól 😅

A kérdésem egyébként arra irányul, hogy mindenképp aszex párt szeretnétek, vagy igazából teljesen mindegy milyen szexualitású?

Plusz az is érdekelne, hogy hogyan jöttetek rá, hogy aszexek vagytok?

2021. dec. 19. 15:00
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Amíg nem nyaggat vele, addig nem érdekes. De egy hetero/meleg idővel fog, ezért kell olyan pár, aki hasonlóan van ezzel, különben hosszútávon baj lesz.
2021. dec. 19. 15:43
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen, én is hasonlóan gondolom, de nyilván kíváncsi voltam, hogy más is ezen a véleményen van, vagy csak én vagyok ilyen 😅
2021. dec. 19. 16:01
 3/23 anonim válasza:
Semleges neműt keresnék, de olyan ritkák hogy találni egyet lehetetlen. Ezért nem nyógatom tovább.
2021. dec. 19. 16:17
 4/23 anonim válasza:

Nem mindegy, hogy milyen szexualitású, hisz heteroromantikus vagyok, így velem azonos neműek kizárva.

Legideálisabb szintén aszex lenne, de szinte lehetetlen találni. A heteroszexuálisokkal sincs bajom, ha nem erőltetik rám a szexet, ami megintcsak ritka...

2021. dec. 19. 16:56
 5/23 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem a mindegyet, hogy akármi, fű fa állat, de teljesen igazad van, félreérthető voltam.

(Egyébként én is heteroromantikus vagyok ^^)

2021. dec. 19. 17:13
 6/23 anonim válasza:

Igen, picit félreérthető volt.

Arra, meg hogy hogyan jöttem rá:

Nem hozott lázba, eléggé feszélyez a gondolat, hogy átéljem. Sőt, néha taszítónak tartom. Nagyjából ezekből.

2021. dec. 19. 17:34
 7/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ :D
2021. dec. 19. 18:07
 8/23 anonim válasza:

Én biromantikus vagyok, úgyhogy férfit vagy nőt is elfogadnék páromnak. Az fontos, hogy a párom is aszexuális legyen, vagy legalább jól meglegyen szex nélkül. Hiszen egy aszexuális nem akar szexelni általában. Lehet, hogy van olyan, aki a párja kedvéért belemegy néha.

Életem szerelme azonban nem ember, hanem egy film. :) Azzal nem lehet szexelni, de nem is hiányzik. Összehasonlíthatatlanul jobb, mint a szex. Boldog szerelemben élek vele. :)

2021. dec. 19. 18:12
 9/23 A kérdező kommentje:

Egyébként van az aszexualitásnak egy olyan fajtája, aki szeret másnak szexuális örömöt okozni, de ő maga erre nem vágyik.

És egyébként teljesen megértelek a filmmel kapcsolatban, bár az én szemszögéből a szexnél bármilyen elfoglaltság jobb XD

2021. dec. 19. 18:25
 10/23 anonim válasza:

Olyat aki nem akar szexelni

Soha

2021. dec. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!