Így aztán tényleg nem találhatok magamnak párt?
Hirtelen adtad le a kilókat! Ha lassabban adtad volna le, akkor nem lógna rajtad. Ugyan nem értek hozzá, de úgy tudom szép lassan majd alakul magától.
Függetlenül ettől gratulálok az akaraterődhöz és az eddig elért sikeredhez!
#2 ez így nem igaz. Adott súlyfelesleg felett akármit csinálhatsz, a fejed tetejére is állhatsz, akkor is lógni fog a bőröd fogyás után. Egész egyszerűen kinyílik hízáskor, és ha átlép egy határt, soha az életben nem fogja visszanyerni a régi alakját. Szóval a kérdező max akkor tudta volna ezt elkerülni, ha nem hízik meg.
Véleményem szerint egyébként sokkal inkább lógjon a hasadon a bőr, mint legyen rajtad 40 kg súlyfelesleg... Max az önbizalmad maitt jelenthet akadályt, de ha nem lógna a bőröd, akkor találnál magadon más hibát, ami miatt azt éreznéd, hogy nem vagy oké. Dolgozz az önértékelésen úgy, mint a testeden, és akkor nem lesz gond.
Tesó, akár lóg a bőröd akár nem, de heg van ott, attól még büszke lehetnél az eredményre, nem kéne úgy tekintened a végeredményre mintha valamit elbasztál volna. Én pl. striákkal vagyok teli, a hízás miatt is striás lett a hasam, aztán a fogyás miatt is. Kb. úgy nézek ki, mintha egy tigris megkarmolt volna, de leszarom, büszkén viselem.
TL;DR: Nem kell ennyire túlgondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!