Hogyan és hol kell elkezdeni ismerkedni 24 éves szűz nőként?
"Az a nő aki 24 évesen nem kellett senkinek, az egyszerűen csúnya." Vagy igénytelen vagy nagyon rossz jellem (a "csúnya" alesetei) vagy csak azt hiszi, hogy - eleget? - próbálkozik, de közben nem.
Kérdező! Milyen módon próbálkoztál eddig? Ahhoz, hogy a pasik 90+ %-a valamit próbáljon veled, ahhoz neked is jeleket kell adni.
Szerintem ez nem a szépségen múlik, hanem azon, hogy hogy gondol magára valaki. Vannak gyönyörű nők, akik azért vannak egyedül, mert nincsenek tisztában vonzerejükkel, szépségükkel, nem gondolnak magukra nőként, nem gondolnak arra, hogy micsoda hatalom nőnek lenni, nőként választani, nőként tetszeni. Valamiért ezt illetlennek, vulgárisnak, helytelennek gondolják.
Láttam már nagyon nőies, és vonzó, de nem kifejezetten szép nőket, és az ellenkezőjét is.
Sokféle társaságba kell menni, próbáld meg, hogy kicsit máshogy viselkedsz egyik közegben, mint a másikban. Pl. amiket a 35#-ben írtam.
Én valami pszichoterápiát, szexuálterápiát is javasolnék, csak ilyen önismereti célzattal, van mit tanulni e téren, mi most fogunk menni a feleségemmel 50/45.
24 évesen ilyet kérdezni!🤦♀️
Szerencsétlen
Ő... fél óra 4 ezer, 1 óra 8~
Ebben benne van a francia és a szex is, de csak óvszerrel.
Első 15 perc díjmentes, mialatt a nemiszervek érintése tabu. Addig eldöntheted tetszik-e. Az történik,amit akarsz (anális dolgok kizárva, BDSM kizárva)
Csak kijelzett hívószámmal hívj,különben nem veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!