Hogyan és hol kell elkezdeni ismerkedni 24 éves szűz nőként?
Kérdező! A tánciskolákban jellemzően több a férfi, mint a nő. Legalábbis a Goldance-ben így van. A táncból le lehet olvasni, hogy az illető mennyire finom, határozott, figyelmes. Beszélgettek óra előtt, után és esetleg alatta, és kiderül, ki felé érdemes "jelezni".
Vagy ott van a miitt.hu csoportos randi/programszervező.
A 24 éves nő fiatal, fogamzóképes. Ez önmagában érték. Így van a férfi huzalozva.
Ha a kinézetére (haj, ruházat stb), egészségre (fogak, nem nagy túlsúly stb) igényes, akkor "elkel". Ha nem, annak személyiségi oka van. Ha sosem mosolyog, fadarab a táncban, félelemből vagy önismerethiányból nem tudja semazt, hogy milyen koktélt inna, mit nézne a moziban vagy úgy kell mindenre a választ kipréselni belőle, akkor a személyisége hibás. Azon önmaga és esetleg pszichoterápia segíthet.
Igazából bárhol...
Én itt szoktam főként próbálkozni, eddig nem sok sikerrel. Ugyan dugásra találtam volna már biztosan partnert, de nekem érzelmek is kellenek, párkapcsolatot keresek. Így már egy kicsit bonyolultabb...
24F (szűz)
Úgy bírom, a palik ilyenkor benyögik, az "egy nő bárhol" választ.
Persze, mert a többségük bárkit meg...na, 1X.
Ő nagy valószínűséggel párt keres, nem egy random valakit, aki itt ajánlkozik 1 db ürítésre. Pfujj
19. Miből feltételez hogy Ők nem akarnak komoly kapcsolatot?
Csak mert valaki férfi akkor már nem is lehet ilyen igénye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!