Olyan nincs. Minden bizonnyal szép vagy, mint egy új traktor.
2021. nov. 23. 23:20
2/42 anonim válasza:
Hát. Ugyan így vagyok vele, bár én itt találtam 1x partnert, és azóta nem vagyok szűz. Kapcsolatok sajnos még nem volt, de már vágyok rá, viszont nekem se akar sikerülni. Az online felületeken ritkán tudsz olyan embert találni, aki külsőre, belsőre és még lakhelyileg is megfelelő neked. De kitartónak kell lenni, hátha. Ha van kedved akkor dobhatsz ide is egy privit, de azért én tényleg valakit kinéznék a környezetemben aki tetszik és megpróbálnék vele megismerkedni. 22/F
2021. nov. 23. 23:23
3/42 anonim válasza:
Tinder, ha ott sem találsz szexpartnert akkor valami nagy baj van veled.
Amúgy szerintem túlsúlyos vagy és csúnya is, stílusod milyen?
2021. nov. 23. 23:26
4/42 anonim válasza:
#3-as igazi csupaszív ember vagy. Tehát ha egy nő duci vagy szerinted csúnya nem lehet egy nő vonzó már másnak?
Kérdező. Szintén 24 éves nőként mondom h ne erőltesd. Semmivel se lesz jobb ha egy érzelmek nélküli szexben lesz részed egy idegennel. Járj el többet társaságba. Menj programokra, bulizni, tanfolyamra. Ismerkedj először. Ha van olyan akiben látsz potenciált és bízol benne vázold fel neki a gondodat
2021. nov. 23. 23:30
5/42 anonim válasza:
Ezt nehezen tudom elképzelni. Én is nő vagyok, majdnem egykorú veled. Leszólítanak, rámírnak, társaságban próbálkoznak. Pedig nem vagyok tökéletes, de valakinek úgyis bejövök. Évek óta kapcsolatban vagyok, de előtte se okozott gondot. Nyiss a világ felé, sok a nyomorék, de vannak normális férfiak. És nem értek egyet azzal az érvvel, hogy érzelmek nélküli szex olyan rossz lenne. 2 érzés kell, bizalom, és vonzalom. Lehet hatalmas csalódás a szex olyannal is, akibe fülig szerelmesnek érzed magad, ha az ágyban béna.
2021. nov. 23. 23:38
6/42 anonim válasza:
Bárhol, simán csak válogatsz azok közül akik meg akarnak dugni. Alapszabály nincs olyan nő akit ne akarna valaki megdugni. Persze ha a lécet te jóval a saját szinted felé rakod és mondjuk 110 kg-s csajként helyes, jóképű, sportos alfahímekre vágysz akkor elég sokáig fogsz még várni.
2021. nov. 23. 23:47
7/42 anonim válasza:
Írj ki a gyakorira egy kérdést, és várd a felajánlkozó kanos kisfiúk leveleit.
2021. nov. 23. 23:55
8/42 anonim válasza:
Ha van kedved, írj. Azt nem ígérem, hogy jövő héten már nem leszel szűz de ki tudja :)
2021. nov. 24. 00:02
9/42 anonim válasza:
Nálam lehet jelentkezni.
2021. nov. 24. 03:03
10/42 anonim válasza:
4# A nőknek lehetnek elvárásai a férfiaknak meg nem? 110kgosan egy nő nem vonzó, csak ha ez a fétise valakinek vagy nem jut más mert ő is 120kgos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.