Hogyan és hol kell elkezdeni ismerkedni 24 éves szűz nőként?
Szexet keresel vagy párkapcsolatot?
Ha szexet, a legegyszerűbb, ha felmész tinderre. Rögtön találsz elég sok jelentkezőt, kiválasztod közülük a legszimpatikusabbat.
Párkapolcsat már bonyolultabb. Arra is van esély tinderen, de elég sok türelem kell hozzá. Komolyabb társkereső talán kicsit jobb, de még jobb személyesen, baráti társaságban, vagy ha van valami társas hobbid, ott.
23: Nehogy már ne találjon magának valaki párt a bolygón. Olyan nincs, hogy nem megy. Mármint van, de lehet tenni ellene. Szerintem.
Kérdező, biztos vagyok benne, hogy bár lehet olyan, akinek kizáró ok, de szerintem a legtöbb esetben köze nincs ahhoz, hogy szűz vagy. Tehát ott és úgy, ahogy nem szűzen. :) Nem tudom mi lehet az ok, amiért nem jön össze, de nem hiszem, hogy az a tény lenne az, hogy szűz vagy.
25: Nem az egész bolygó (bár biztos van akinek igen), de így is rengeteg ember van. És utazni is lehet, 1-2 óra nem sok, tehát ha valaki nagyon nem talál senkit 80-100 km-es körzetre szerintem ki lehet bővíteni a keresést.
(A költözés pár évente szerintem túlzás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!