19 éves lány vagyok átlagos testmeretekkel Pl 160 cm 48 kilo ... Stb Hol van esélyem párt találni?
Hali, merre laksz?
19F, szingli
Hát aki letilttot az inkább azzal volt elfoglalva, hogy osszevesztunk, mert a homoszexualitás nem csak politikai ideológia
És ezzel ő nem értett egyet és csak hisztizett egyet Ilyen egy férfi, ezaz!
Sok emberállat felszabadul ide GYK-ra ne foglalkozz velük.
Van itt egy csomó troll, elmebeteg meg szimplán hülye is.
Ez amúgy egy nagyon mainstream kérdés.
Röviden, a közegedben ahol vagy. Környék, baráti kör, barátok barátai, suli, ott osztály és/vagy évfolyamtársak vagy azok barátai.. Ha bulizósabb vagy akkor járd a szórakozóhelyeket.. nagyon sok opció van.
Vagy nagyon talán, bár nem vagyok a híve, esetleg még egy tindert is meglehet próbálni, ritka, de úgy hallottam ki lehet fogni néha-néha 100 évente egy normálisat.
Amúgy ahogy mindig végigolvastam a kommenteket, intelligensnek tűnsz ahogy lereagálod a negatív embereket. Sok idősebb (és) hülyébbel meg ne foglalkozz, vagy csak trollok vagy ténylegesen akkora a korkülönbség hogy teljesen máshogy látják a világot.
Ne stresszeld túl magad a témán, bőven van még időd megtalálni a társad, semmivel sem vagy elkésve. 21F (Na hát, én sem vagyok egy tibeti bölcs)
Nem vagyok bunkó csak azokkal akik megerdemlik!
Nem szoktam ostobaságokat beszélni
Nem nagyon beszélgethetünk veled
Szerintem te voltál az a Gergő! Igen szerintem inkább hazudsz, mint nem hazudsz és irtó butaságot magyaráztál a biztonsági rendszerről
"Azt se tudom ki a f@szom az a Bye Alex"
Ez biztos nem volt túl bunkó a szemedben fiam
Inkább beteg vagy,
Az butaság, hogy a mi hazánk mozgalom cigány programja erőltetett? Inkább te vagy furcsa
Én nem beszélgettem veled bunkón csak jó lenne a helyesírásra is figyelni
Meg egyébként nem te kezdtél bunkó mondon "visitozni" nekem privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!