Mi az indoka annak, hogy, ha valaki egy kérdésre egy átlagos választ személyes üzenetben küld el (részletek lent)?
Kiír valaki egy kérdést, pl "Melyik állat az - 4 lába van és ugat?" és valaki nem kommentben írja oda, hanem személyes üzenetben küldi el a kérdezőnek, hogy "Ez az állat a kutya". (Ez egy idétlen példa, tudom, hogy senki nem kérdez ilyet :) )
Azt megértem, hogy, ha valaki egy személyes sztorit küld el a kérdezőnek, nem biztos, hogy szeretné, ha más is látná (még az átköltött verzióját sem), de egy sima, személytelen választ milyen indítattásból személyes üzenetben küld a kérdezőnek a válaszadó?
Mi az indítéka, miért nem szeretné a személytelen választ megosztani másokkal is? Szégyenlőség? Ismerkedési vágy? Vagy mi az indíték?
Én ilyennel az évek alatt csak pár esetben találkoztam.
A fordítottjával viszont heti 1-2 alkalommal, amikor rendesen, a kiírt kérdésnél válaszolok valakinek, és privátban akarja folytatni a témát. (Ilyenkor nem szoktam válaszolni általában.)
A kérdésedre: vannak olyan témák, válaszok, amiket egyből lepontoznak, és a válaszoló feltehetőleg nem szeretne lepontozódni.
Én a magam részéről akkor válaszoltam valakinek privátban, amikor egy kereskedő feljelentéssel fenyegetett amiatt, amit írtam róla, de az áruja jó volt, ezért ajánlottam valakinek privátban, viszont azt is megírtam, hogy a kereskedő egy barom, és vigyázni kell vele, nehogy átverje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!