Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezen az oldalon akkor tényleg...

Ezen az oldalon akkor tényleg nincsenek nagyon lányok?

Figyelt kérdés

Nem annyira régen ki írtam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1121..

És rám is írtak.De csalódnom kellett. Mert mikor már eljutottunk odáig, hogy insta vagy messenger ismerkedés. Akkor vagy nem tortent utána semmi. Vagy Pedig egy Kép/profilkép nélküli lány jelölt be ismerősnek. Amikor irtam, hogy kuldjon kepet magarol. Akkor meg no válasz. Ha meg már csak barátkozásrol van szó legalább lássam már, hogy lány az illető. Ha meg párkapcsolatról akkor főleg. Mert nem tudom egyeseknek miért jó az, hogy feljönnek ide. Kiadják magukat egy lánynak mégpedig úgy, hogy ők ilyen szépek meg stb. Aztán meg kiderül, jobbik esetben, hogy nem szép egyatalan. Rosszabbikba meg, hogy nem is lány az illető. Esetleg még az jöhet szóba, hogy elkényelmesedett pcsa az illető. Aki úgy gondolja nem kell interneten ismerkednie. Holott közben lehet, hogy lehetnék olyan jó vagy akár jobb mint a környezetedben a elő fiúk. Pláne, hogy van egy egyedi stíllusom. De ezt általában akkor lehet észre venni rajtam, főleg online. Ha már jobban bele len dűltünk a beszélgetésbe, ismerkedésbe. És éppen jó, humoros kedvemben vagyok. De egyébként nem igaz az, hogy ilyen kevés lány van. Vagy mégis mivan ennyire zárkozottak vagytok? Sajnos már ez is azt bizonyítja, hogy kevés nálunk a normális lány. Ha már azzal is szórakozni lehet, hogy valaki lánynak adja ki magát.

2021. aug. 26. 14:11
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Vannak lányok bőven, szoktam beszélgetni is többel. Értelmes, tájékozott, tág érdeklődési körű illetők, akikkel több A4-es oldalas eszmecserét is lehet folytatni.

Csak azoknak meg kellene értenie, akik TÉNYLEG normálisan akarnak ismerkedni, hogy itt annyi beteg, komplexusos, fétises, nőgyűlölő állat cuppan rá minden lányra/nőre - már csak azért is, ha a válasznál megemlítik a nemüket - , hogy fenntartásaik vannak. Jogosan. Senki se akarja, hogy csak egy betömhető lyukként tekintsenek rá vagy, hogy képek, profilok megadásával szerezzenek egy bolond zaklatót, akit utána alig tudnak lerázni. Kell két-három nap aktív, tartalmas a másik személyes terét nem agyonnyomó beszélgetés kedvelt érdeklődési körökről, világlátásról, stb ahhoz, hogy megalapozódjon annyira a bizalom, hogy személyes adatokat, képet akarjanak megosztani.

Sok ember normálisan beszélgetést se tud kezdeményezni. Aki annyit ír, hogy "Szia, mi újság?" vagy azt, hogy "Kor? Mutass képet!", az ne csodálkozzon, ha nem akarnak neki visszaírni. Aki két szó után ajánlatot tesz, az se csodálkozzon. Akivel csak pár szavas, kínos csevegésekre futja vagy annyira se, azt nyilván nem fogják érdekes beszélgetőpartnernek tartani.

De sokan normális bemutatkozást se tudnak írni a kérdésük alá, ami megint csak elengedhetetlen a beszélgetés elindulásához. Azzal mihez kezdjen egy vadidegen lány, hogy tudja valakinek a korát, a nemét, a haj-és szemszínét meg a magasságát? Ezekre nem lehet kommunikációt alapozni. Általános iskolásoknak több közös metszéspont kell ahhoz, hogy barátkozni akarjanak. A legtöbb ember nem szeret háromnegyed órát üzengetni azért, hogy kiderüljön, nincsen semmi közös benne és a kérdezőben. Úgyhogy: Nem a külsőségeket kell ecsetelni meg, hogy mekkora kincsek vagytok, amiket a sok, magas libidójú liba nem értékel, hanem azt, hogy mi érdekel. És nem általánosságokat. Mindenki hallgat zenét, mindenki néz filmeket és sorozatokat, ebből nem lehet kiszűrni, hogy tudnátok-e egymással kezdeni valamit. Ellenben, ha azt írod, hogy szereted a 20-as, 30-as évek fekete-fehér néma filmjeit, és a videójáték adaptációkat, mert ezt, ezt, és ezt a játékot játszod és ezért, ezért meg emezért szerinted érdekes és hasznos, ha filmben is adaptálnak egy játékot, akkor már lesznek jelentkezők. Olyanok, akik tartósan meg is maradnak, és akikkel lehet beszélgetni valóban.

2021. aug. 27. 01:55
 22/24 anonim válasza:

Mondok nektek egy megdöbbentő dolgot:

Azt nem szokták értékelni a lányok, ha valaki a bemutatkozási felületnek a háromnegyedét arra használja, hogy a többi lányt pocskondiázza értelmileg vagy erkölcsileg azért, mert nem sikerült felszednie őket! Ez nem vonzó!

Hiába visszafogottabb, otthon ülős alkat valaki, azzal nem fogsz nála bevágódni, hogy mindenki krva, aki nem neked tartogatja magát.

Te beledőltél ebbe a kardba a fő kérdésedben és a mostani leírásodban is, nekem se lenne kedvem rád írni ilyen nyitány után.

Normális lány nem fog leállni cseverészni olyanokkal, akik a sggüket verik a földhöz, hogy a mai lányok java milyen buta, felszínes és értéktelen, bezzeg ők milyen fsza csávók. Erre csak a Pick Me Up Girlök ugranak.

2021. aug. 27. 02:01
 23/24 anonim válasza:
Hogy érted, hogy éretlenek az idősebb pasik?:D
2021. aug. 27. 20:33
 24/24 anonim válasza:
24: Aki a korosztályánál fiatalabbakat keres, az általában azért van, mert szellemileg még a tinik szintjén van, nem üti meg egy felnőtt ember mércéjét.
2021. aug. 27. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!