Ezen az oldalon azt olvastam néhány válaszban, hogy a férfiaknak nincsenek érzelmeik. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 21:05
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
43 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nagyon nem ismeri a férfiakat, aki ezt írta.
Lehet, hogy inkább csak csalódott, és ezt kivetíti egy egész nemre.
2/13 A kérdező kommentje:
De fel volt pontozva 100%ra az a válasz, úgyhogy többen is ezt gondolják
2020. dec. 7. 21:12
3/13 anonim válasza:
A férfiak ahogy a nők is emberek.
Vannak érzéseik, csak ritkán mutatják ki.
4/13 anonim válasza:
Sokkal inkább tárgyilagos az ítélkezésük a dolgokkal, történésekkel kapcsolatban, kevésbé ill. kisebb mélységben érintik meg őket az érzelmek, mert a racionalitás mindig kompenzálja, csillapítja az érzelmi hullámzásokat. A nőknél a havi hormonális hullámzás igen erősen hullámzóvá teszi az érzelmi reakciókat, ez ugyebár férfiaknál nincs. Viszont a szélsőséges, ádáz indulatok a férfiakra inkább jellemzők. Az is igaz viszont, hogy a férfiak által írt regényekben a rendkívül mély érzelmek sokkal inkább a tárgyszerű történések egymás utánjába mélyen beleágyazva jelennek meg. Érdemes összehasonlítani akár Lev Tolsztoj, akár Németh László regényeiben az érzelmek leírását azzal, ami Jane Austin vagy Emily Bronte írásaiban jelenik meg.
6/13 anonim válasza:
Légyszíves ne legyél már annyira egysíkú, hogy akármilyen válaszok százalékértékeiből vonsz le következtetéseket. Ha én azt írom be valahova, hogy az emberi ürülék finom és egészséges, és 100%-ra fel lesz pontozva, akkor azt is el fogod hinni?
7/13 anonim válasza:
"De fel volt pontozva 100%ra az a válasz,"
Mert a hozzád hasonló nők szintén itt élik ki a férfiutálatukat.
8/13 A kérdező kommentje:
Én nem utálom a férfiakat, én csak kérdeztem
2020. dec. 7. 23:48
9/13 A kérdező kommentje:
Csak az igazságot szeretném tudni, ennyi
2020. dec. 7. 23:48
10/13 anonim válasza:
Nyilván vannak érzelmeink. Hány férfi lett öngyilkos szerelmi bánat miatt pl?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!