Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért olyan lehetetlen dolog...

Miért olyan lehetetlen dolog manapság párt találni? Tarskeresőn, előben sehol sem megy egy átlagos férfinek.

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Azért mert mindenki a fehér lovon lévő herceget akarják. Az, aki jófiú, az senkinek sem kell, mert unalmas stréberg*ci. És ezt nem rosszakaratból mondom, mert én is jófiú vagyok. De egyszerűen a magas, izmos, hülye srácok kellenek a csajoknak. Persze, vannak kivételek, de ezek a lányok meg 99%-ban foglaltak, szóval nekünk esélyünk sincs szinte
2021. aug. 15. 08:25
 12/23 anonim válasza:
Emberek menjetek már ki az utcára és nézzetek körül. Rengeteg átlag férfi jár kézenfogva nővel. Szóval feltételezem hogy inkább a személyiségetekkel van baj/ rosszul vágtok neki az ismerkedésnek.
2021. aug. 15. 14:41
 13/23 anonim válasza:

#12 Aha, mesélj még. Pár példa, nőktől:

Jaj, te már kopaszodsz? Bocsi, nem szeretem az olyat.

Hogy nem akarsz már több gyereket? Nekem ketyeg az órám, már így is elkéstem.

Hova költözhetnék a gyerekkel?

2021. aug. 15. 15:04
 14/23 anonim válasza:

#13 Ahhoz ami te írsz mi köze van az én kommentemhez? Sok esetben tényleg igaz hogy valaki rosszul próbál ismerkedni (pl ráirogat random nőkre facebookon)

Amúgy az általad említett 3 esetből:

-Az elsőnek nem voltál esete (hozzátennem amúgy sok kopasz embert látni feleséggel/barátnővel, szóval biztos van akinek ez tetszik)

-A másodiknál ő akart gyereket te meg nem, szóval mások voltak az elkézeléseitek

-A harmadiknál gondolom pedig már gyereke volt a nőnek.

Szóval neked is volt egy bizonyos képzelésed meg a másik félnek is, nem passzoltatok, ennyi.

2021. aug. 15. 15:54
 15/23 anonim válasza:

#14 Az a köze hozzá, hogy egyik esetben sem a személyiségem volt a probléma. Ami azt illeti, azt kapom meg a legtöbbször elismerésként, hogy kedves, rendes, intelligens ember vagyok.

Ezek valós példák voltak az elmúlt egy évből, de ezeken kívül is van még bőven.

2021. aug. 15. 16:14
 16/23 anonim válasza:
Ismerős, kedves, rendes vagy. De nekem nem ilyen uncsi ferfi kell!
2021. aug. 15. 16:18
 17/23 anonim válasza:
Ennyi. Az átlag fickó nem cápaháton lovagol, miután kiugrott egy repülőből ernyő nélkül.
2021. aug. 15. 16:25
 18/23 anonim válasza:

Ez nem feltétlenül igaz. Én egy teljesen átlagos férfi vagyok és mégis van párom, akivel eljegyeztük egymást. Egyáltalán nem vagyok egy DiCaprio, de figyelek arra, hogy formában tartsam a testem, igyekszem egészségesen táplálkozni, nyilván figyelek az alapvető higéniára és igyekszem nem úgy öltözködni, mint egy hajléktalan.

Egyelőre még az egzisztenciám megteremtésén dolgozok, az anyagi helyzetem tehát nem nagy durranás. Nemrég szereztem diplomát és most dolgozok, mint pályakezdő, tehát tengernyi időm sincsen a páromra, főleg hogy ő is hasonló helyzetben van mint én, mégis igyekszünk minőségi időt tölteni egymással. Ezek után gondolom nem is kell mondanom, hogy Lamborghinim sincs, az emeletes kertesházról meg még egyelőre csak ábrándozhatok.

Ettől függetlenül az életem nem egy csődtömeg és depressziós se vagyok. Mindenkinek el kell kezdeni valahol.

Szóval ja, csak annyit akarok mondani, hogy az áltagos férfiaknak is van esélye. És nem kell leadni az igényeidet, olyan nővel soha semmi sem fog összejönni akihez nem vonzódsz, csak úgy érzed, hogy őt talán összehozhatod.

2022. jan. 30. 21:09
 19/23 anonim válasza:
Jézusom emberek. Ennyi butaságot jó rég olvastam össze, mint amit leírtatok fentebb. Én maximálisan megértem a csalódottságotokat, de kérlek ne ítéljetek el minden nőt a rossz tapasztalataitok alapján. Nagyon rosszul érint, hogy ennyire egymás ellen van hangolva a két nem, ne mélyítsük ezeket a dolgokat tovább. Nem, nem megy minden nő a pénzre, nem teszi szét minden nő a lábát a legjobb haverotoknak, és nem minden nőnek számítanak csak a külsőségek. Csak éppen minket nehezebben vesztek észre, mert mi ott sétálunk el mellettetek a boltba, együtt szállunk be a liftbe, én vagyok a szomszédod vagy éppen a kolegád uncsitesója. Annyira szem előtt vagyunk, hogy már nem is láttok minket :)
2022. ápr. 23. 01:03
 20/23 anonim válasza:
#19: Átlagos külsejű, normálisnak, kedvesnek tűnő nőkkel próbáltam ismerkedni. Volt, hogy élőben mentem oda valakihez, később kiderült róla, hogy ritka idegbeteg jószág, és még bunkó is, pedig halk szavú, ártatlannak látszó lányka volt. Egy másik átlagos lánnyal egy ismerősöm ismertetett össze, ő pl. azt játszotta el velem, hogy amikor virágot vittem neki, a dögmelegben vagy egy órát váratott a villamosmegállóban, mondván, ő hazaviszi a virágot, várjam meg. Egy harmadik átlagos nőszemély folyamatosan hülyített, adta a jeleket, aztán amikor randira hívtam, eltűnt, végül nagy nehezen közölte, hogy ja, neki amúgy távkapcsolatban ott a faszija, és hogy ő csak barátkozott, de amikor közöltem vele, hogy szerintem ennél többet érezhetett, leüvöltötte a fejem, hogy mit képzelek magamról. Facebook társkeresőn az elmúlt hónapokban rengeteg nőt jelöltem meg, abból vagy 2 ha visszajelölt, de amikor írtam nekik, nem válaszoltak. Badoo-n kb. ugyanez a helyzet. Volt egy egyedülálló anyuka, akinek írtam, hogy szívesen megismerném. Még arra sem méltatott, hogy válaszoljon, csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy "X. Y. nem akar veled beszélni". Úgyhogy lehet itt papolni arról, hogy az átlagos nők milyen rendesek, ellentétben a hülye cicababákkal, hát nem. Sőt, hogy egy klasszikust idézzek: "A lószart, mama!". Hiába veszünk észre benneteket, ha semmi értelme. Soha nem érdekeltek a műnők és a cicababák, de sosem csalódtam annyira senkiben, mint a "kedves" és "rendes" átlagos nőkben. Arról meg már nem is beszélek, hogy ha egy férfi mondjuk az utcán vagy a boltban vagy a neten próbál ismerkedni, rögtön jön a tipikus női válasz, hogy ő utcán nem ismerkedik, mert..., boltban nem ismerkedik, mert..., neten nem ismerkedik, mert...
2022. szept. 11. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!