Miért olyan lehetetlen dolog manapság párt találni? Tarskeresőn, előben sehol sem megy egy átlagos férfinek.
#12 Aha, mesélj még. Pár példa, nőktől:
Jaj, te már kopaszodsz? Bocsi, nem szeretem az olyat.
Hogy nem akarsz már több gyereket? Nekem ketyeg az órám, már így is elkéstem.
Hova költözhetnék a gyerekkel?
#13 Ahhoz ami te írsz mi köze van az én kommentemhez? Sok esetben tényleg igaz hogy valaki rosszul próbál ismerkedni (pl ráirogat random nőkre facebookon)
Amúgy az általad említett 3 esetből:
-Az elsőnek nem voltál esete (hozzátennem amúgy sok kopasz embert látni feleséggel/barátnővel, szóval biztos van akinek ez tetszik)
-A másodiknál ő akart gyereket te meg nem, szóval mások voltak az elkézeléseitek
-A harmadiknál gondolom pedig már gyereke volt a nőnek.
Szóval neked is volt egy bizonyos képzelésed meg a másik félnek is, nem passzoltatok, ennyi.
#14 Az a köze hozzá, hogy egyik esetben sem a személyiségem volt a probléma. Ami azt illeti, azt kapom meg a legtöbbször elismerésként, hogy kedves, rendes, intelligens ember vagyok.
Ezek valós példák voltak az elmúlt egy évből, de ezeken kívül is van még bőven.
Ez nem feltétlenül igaz. Én egy teljesen átlagos férfi vagyok és mégis van párom, akivel eljegyeztük egymást. Egyáltalán nem vagyok egy DiCaprio, de figyelek arra, hogy formában tartsam a testem, igyekszem egészségesen táplálkozni, nyilván figyelek az alapvető higéniára és igyekszem nem úgy öltözködni, mint egy hajléktalan.
Egyelőre még az egzisztenciám megteremtésén dolgozok, az anyagi helyzetem tehát nem nagy durranás. Nemrég szereztem diplomát és most dolgozok, mint pályakezdő, tehát tengernyi időm sincsen a páromra, főleg hogy ő is hasonló helyzetben van mint én, mégis igyekszünk minőségi időt tölteni egymással. Ezek után gondolom nem is kell mondanom, hogy Lamborghinim sincs, az emeletes kertesházról meg még egyelőre csak ábrándozhatok.
Ettől függetlenül az életem nem egy csődtömeg és depressziós se vagyok. Mindenkinek el kell kezdeni valahol.
Szóval ja, csak annyit akarok mondani, hogy az áltagos férfiaknak is van esélye. És nem kell leadni az igényeidet, olyan nővel soha semmi sem fog összejönni akihez nem vonzódsz, csak úgy érzed, hogy őt talán összehozhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!