Mennyi matchetek van tinderen és hasonló appokon?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, elég magas, sportolok. Változatos képeim vannak kint, pl sport közben, a hobbimmal, normál portrék. Van 5 kép. Van tinder goldom, kb 3 hónapja használom, és összesen van 31 matchem + valszeg van pár akik már törölték vagy unmatcheltek, de akkor legyen 40 pár. Ebből kb 10el sikerült átjutni másik platformra, és 4el találkoztam, és egy dagibbal sikerült egy one night standet összehozni. Kapcsolatot keresek alapvetően de az ilyet se bánom. Viszont oltári frusztráló, hogy tolom minden nap az 5 superlikeot, néhánnyal matchelek is, de rohadtul nem ír senki vissza. Állati idegesítő. Egyszerűen lehetetlen ismerkedni. És nem tudom elhinni, hogy azzal lenne a probléma, ahogy kinézek, mert oké nem vagyok egy schwarzenegger, de látok városban nálam azért sokkal rosszabbul kinéző csávókkal kb tökéletes lányokat. Egyszerűen nem tudom felfogni hol lehet ismerkedni vagy hogy lehet kapcsolatot találni. Utcán már nem merek odamenni senkihez, mert múltkor már vettem majdnem a bátorságot, de itt le lettem ugatva amikor megkérdeztem, hogy így lehet e, és senki nem kíváncsi arra, hogy odamenjenek hozzájuk kb. Szóval ti hol a fenébe ismerkedtek, hogy kapcsolatotok is legyen? Soha életemben nem volt, csak hülye alkalmi dolgok, meg pár hétig tartó csak összejárunk kavarni max.2021. aug. 11. 00:17
31/33 anonim válasza:
#29: "a Tinder feltételezett működéséről...". Feltételezett... Tehát semmi sem bizonyított. Másrészt egy cikkben arról ír mindenki, amiről csak akar, ki mit szeretne bebizonyítani. Harmadrészt tudomásom szerint a Tinder még inkább csak a dugásról szól, mint más társkeresők. Negyedrészt ez az általad említett cikk EGYETLEN társkeresőt vizsgált, amiből szerintem messzemenő következtetéseket elég nehéz levonni.
2021. aug. 14. 14:36
32/33 anonim válasza:
#30: Máshol sem jobb a helyzet. Badoo-n is megjelöltem jó pár csajt, írtam is néhánynak, de semmi. Más társkeresőkön is nálam pár évvel idősebb nők meg cigányok vagy kövérek néznek meg. Erről ennyit.
2021. aug. 14. 14:38
33/33 anonim válasza:
31-es
Ezt kb mindenki tudja tinderen, hogy ha mindenkit jobbra húzol akkor csak olyanokkal dob össze, akik mindenkit jobbra húznak és a válogatósokat meg a válogatósokkal.
Ezenkívül pedig ugyan úgy össze lehet szedni komoly kapcsolatot is, meg sok matchet. Csak valószínúleg akik ide írnak nemigazán fektetik bele az energiát a jobb képekbe meg a bioba...
2021. aug. 14. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!