Mennyi matchetek van tinderen és hasonló appokon?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, elég magas, sportolok. Változatos képeim vannak kint, pl sport közben, a hobbimmal, normál portrék. Van 5 kép. Van tinder goldom, kb 3 hónapja használom, és összesen van 31 matchem + valszeg van pár akik már törölték vagy unmatcheltek, de akkor legyen 40 pár. Ebből kb 10el sikerült átjutni másik platformra, és 4el találkoztam, és egy dagibbal sikerült egy one night standet összehozni. Kapcsolatot keresek alapvetően de az ilyet se bánom. Viszont oltári frusztráló, hogy tolom minden nap az 5 superlikeot, néhánnyal matchelek is, de rohadtul nem ír senki vissza. Állati idegesítő. Egyszerűen lehetetlen ismerkedni. És nem tudom elhinni, hogy azzal lenne a probléma, ahogy kinézek, mert oké nem vagyok egy schwarzenegger, de látok városban nálam azért sokkal rosszabbul kinéző csávókkal kb tökéletes lányokat. Egyszerűen nem tudom felfogni hol lehet ismerkedni vagy hogy lehet kapcsolatot találni. Utcán már nem merek odamenni senkihez, mert múltkor már vettem majdnem a bátorságot, de itt le lettem ugatva amikor megkérdeztem, hogy így lehet e, és senki nem kíváncsi arra, hogy odamenjenek hozzájuk kb. Szóval ti hol a fenébe ismerkedtek, hogy kapcsolatotok is legyen? Soha életemben nem volt, csak hülye alkalmi dolgok, meg pár hétig tartó csak összejárunk kavarni max.2021. aug. 11. 00:17
21/33 anonim válasza:
#20: Ez mondjuk igaz, átlagos külsejű, nem tapló férfiként kb. nulla érdeklődést tudok kiváltani a társkeresőkön (is).
2021. aug. 11. 10:28
22/33 anonim válasza:
"Olyan férfi aki tud rendesen kapcsolódni, udvarolni, nem lesz magányos."
Rendes kapcsolódás = legyél chad és játszadozz vele.
2021. aug. 11. 10:49
23/33 anonim válasza:
Ember , nekem havi 1 match van :D és gazdálkodjak abból, a 40 match az ilyen csillagászati mennyiség :D
Szóval tedd össze a két kezed :D
2021. aug. 11. 12:08
24/33 A kérdező kommentje:
Jólvan jó látni hogy nem egyedül szenvedek. pedig egyébként biztos vagyok benne, hogy nem mindenki full ronda gnóm itt. Szóval nem fér a fejembe miért ilyen lehetetlen ez.
2021. aug. 11. 13:05
25/33 anonim válasza:
hát ez ilyen, egy lány ismerősöm mondta neki van 1600 match, az előző regisztrációjat 2400 nál törölte :D most abból válogatni vagy 40 ből amit írtál te , vagy abból az 1 ből ami nekem van havonta nem mindegy. Mondta azt is , jó hát persze szexre mindig talál valakit.... de hát kapcsolatra nehéz.... most erre nem tudom sajnálni, tekintve nekem szexre se sikerül csak úgy találni valakit ugye :D
2021. aug. 11. 13:14
26/33 anonim válasza:
#24: Hát ronda gnóm talán nem vagyok, de férfiszépség sem. És ez már nagyjából elég is ahhoz, hogy semmibe vegyenek. Társkeresőkön rengeteg lányt-nőt megjelöltem, pl. Fb társkeresőn is számolatlanul, rengeteg olyat, aki teljesen átlagos kinézetű (mielőtt még bárki megvádolna azzal, hogy el vagyok szállva magamtól), na most ebből hónapok alatt jött össze az az egy match a lengyel csajjal, de semmi több. Ja és mindezt úgy, hogy ha írtam valakinek, akkor azt normálisan tettem, nem vagyok lepukkant, sőt, mindig is kb. 10 évvel fiatalabbnak tartottak a koromnál.
2021. aug. 11. 13:23
27/33 anonim válasza:
Randák vagytok az a bajuk.
Meg azért nem matchelnek ezek szerint amiért itt olvastam.
Legtöbb férfi nyomogatja eszetlenül minden jöttmentnek akivel szóba se állna, a nők meg annyit kapnak, hogy nagyon erősen szelektálhatnak.
2021. aug. 14. 02:09
28/33 anonim válasza:
#27: És ha csak a 10%-ukat jelölnénk meg, akkor szerinted előrébb lennénk? Ezek szerint már az is baj, hogy próbálkozunk, és hogy minél nagyobb esélyt próbálunk biztosítani magunknak. De gondolom, te Mr. Topmodell vagy, azért is rontod itt a levegőt...
2021. aug. 14. 12:57
29/33 anonim válasza:
#28 Szerintem igen, épp tegnap olvastam egy cikket a Tinder feltételezett működéséről, és az alapján érdemes nem össze-vissza mindenkit bejelölni.
2021. aug. 14. 13:01
30/33 anonim válasza:
Hát én 20 ból 1 jelöltem mégsem voltam sikeres....
1 kövér 26-os , meg egy 35-ös milf jelölt 2 honap alatt
2021. aug. 14. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!