Mennyi matchetek van tinderen és hasonló appokon?
Olyan 60-70 körül, de kb csak olyanokat fogok ki neten akivel a való életben nem is beszélnék.
De szerintem nagyon személyiségfüggő inkább a dolog, ha kijössz az emberekkel és magabiztos vagy stb., akkor elég valószínű, hogy egy szórakozóhelyen is menni fog és ha van baráti társaságod, akkor még annál is könnyebb.
Nem sok van, általában 1-2, de azokból is nagyon csekély százalék ír vissza. Egy lány volt akivel tök jól elvoltunk, de ő messzebb van és állítólag zavarja a távolság... Érdekes...
Mi az, hogy nem mersz oda menni? Mindenki kpja be, elmennek a fenébe. Ne foglalkozz azzal, hogy "huuu vajon mit szól" "jajj, nem akarom zavarni" "illetlenség fbn csak úgy ráírni".
Nem gondoljátok, hogy ebbe van egy kis álszentség? Mert ha nem jössz be neki akkor jön az, hogy milyen vagy, hogy csak úgy ráírsz vagy odamész, tolakodó, bunkó. Aztán meg sírnak a barátnőjüknek, hogy milyen "nyomorékok zaklatják". Bezzeg ha pont az ideáljuk megy oda hozzájuk vagy egy Clooney vagy a kedvenc színészük akkor már az van, hogy "jajj milyen kis cuki" "képzeld milyen bátran oda jött hozzám, hát én úgy örülök..."
Tiszta lehangoló milyen világot élünk, alig lehet normális társat találni.
Szóval engem mostmár nem zavar mit gondolnak. Tetszik? Oda megyek. Ennyi. Volt aki a szemét forgatta, meg látszott rajta, hogy a pokolra kíván. Nem érdekelt, ez ilyen. De volt olyan is akivel tök jól elbeszélgettünk, sőt még a kontaktját is megadta. Más tészta, hogy az üzenetemre már nem válaszolt, de ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!