Mennyi matchetek van tinderen és hasonló appokon?
0.
Azt hittem, hogy 24 kg fogyás után egy hangyafasznyit kapósabb leszek férfiként, de nem.
El is engedtem inkább ezeket az appokat, mert saját és mások tapasztalata alpján is kb. a legalja használja ezeket az appokat.
Tindert és FB társkeresőt használtam, külön-külön kb 40 matchem volt egy hét alatt, ebből max 10-zel jutottam el hosszabb beszélgetésig, 3 randim volt összesen, aztán ennyi, azokkal se beszéltem többet. Szar az egész úgy ahogy van.
+1 a 12-es válaszolónak
25/F
"lelkedet is kiteheted, akkor is szarba vesznek"
Önigazolás.
Olyan férfi aki tud rendesen kapcsolódni, udvarolni, nem lesz magányos. A többiek meg a nőket hibáztatják.
Értelmi oldalról lehetetlen lányokat megközelíteni.
Tudni kell udvarolni arról szól hogy megérted állatok amiket érzelem vezérel és csak gyakorlat által lehet megtanulni kezelni.
Játszmázni kell 25-30 éves koráig
18-as
A nők arra a 20% férfira értik hogy csak dugni akarnak akiért a nők 80% oda van. Az a férfi aki kivül esik a 20% ból,az nyomorék átlagon aluli szerencsétlen stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!