Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyi matchetek van tinderen...

Mennyi matchetek van tinderen és hasonló appokon?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, elég magas, sportolok. Változatos képeim vannak kint, pl sport közben, a hobbimmal, normál portrék. Van 5 kép. Van tinder goldom, kb 3 hónapja használom, és összesen van 31 matchem + valszeg van pár akik már törölték vagy unmatcheltek, de akkor legyen 40 pár. Ebből kb 10el sikerült átjutni másik platformra, és 4el találkoztam, és egy dagibbal sikerült egy one night standet összehozni. Kapcsolatot keresek alapvetően de az ilyet se bánom. Viszont oltári frusztráló, hogy tolom minden nap az 5 superlikeot, néhánnyal matchelek is, de rohadtul nem ír senki vissza. Állati idegesítő. Egyszerűen lehetetlen ismerkedni. És nem tudom elhinni, hogy azzal lenne a probléma, ahogy kinézek, mert oké nem vagyok egy schwarzenegger, de látok városban nálam azért sokkal rosszabbul kinéző csávókkal kb tökéletes lányokat. Egyszerűen nem tudom felfogni hol lehet ismerkedni vagy hogy lehet kapcsolatot találni. Utcán már nem merek odamenni senkihez, mert múltkor már vettem majdnem a bátorságot, de itt le lettem ugatva amikor megkérdeztem, hogy így lehet e, és senki nem kíváncsi arra, hogy odamenjenek hozzájuk kb. Szóval ti hol a fenébe ismerkedtek, hogy kapcsolatotok is legyen? Soha életemben nem volt, csak hülye alkalmi dolgok, meg pár hétig tartó csak összejárunk kavarni max.
2021. aug. 11. 00:17
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

0.

Azt hittem, hogy 24 kg fogyás után egy hangyafasznyit kapósabb leszek férfiként, de nem.

El is engedtem inkább ezeket az appokat, mert saját és mások tapasztalata alpján is kb. a legalja használja ezeket az appokat.

2021. aug. 11. 08:52
 12/33 anonim válasza:
#9: A nők nagy része amúgy maga sem tudja, hogy mit is akar, és sokszor az egyik pillanatról a másikra változik 180 fokot a gondolkodásuk. Ismerkedni kb. sehol sem akarnak, de azért sírnak, hogy nekik milyen rossz, meg hogy a mai férfiak milyen töketlenek, miért nem kezdeményeznek. És persze az is igaz, hogy kevés nő tudja méltósággal fogadni, ha nem Mr. Perfect jelentkezik náluk. Sokuknak a csillagos egekben vannak az igényeik, még az átlagos vagy az alatti csajoknak is. Az a legnagyobb baj, hogy nem csak a társkeresőkön, hanem a való életben sem jobb a helyzet. És nem csak a tini csajok ilyenek, hanem az idősebbek is. Hülyítenek, hazudoznak, lepattintanak, eltűnnek, fanyalognak, kritizálnak. A lelkedet is kiteheted, akkor is szarba vesznek, aztán jön egy vadállat, akinek szétteszik a lábukat, utána elpotyogtatnak egy-két gyereket, és hipp-hopp, máris tele van a társkereső (is) 25-30 éves egyedülálló anyukákkal.
2021. aug. 11. 09:06
 13/33 anonim válasza:

Tindert és FB társkeresőt használtam, külön-külön kb 40 matchem volt egy hét alatt, ebből max 10-zel jutottam el hosszabb beszélgetésig, 3 randim volt összesen, aztán ennyi, azokkal se beszéltem többet. Szar az egész úgy ahogy van.

+1 a 12-es válaszolónak

25/F

2021. aug. 11. 09:46
 14/33 anonim válasza:

"lelkedet is kiteheted, akkor is szarba vesznek"

Önigazolás.

Olyan férfi aki tud rendesen kapcsolódni, udvarolni, nem lesz magányos. A többiek meg a nőket hibáztatják.

2021. aug. 11. 09:52
 15/33 anonim válasza:

Értelmi oldalról lehetetlen lányokat megközelíteni.

Tudni kell udvarolni arról szól hogy megérted állatok amiket érzelem vezérel és csak gyakorlat által lehet megtanulni kezelni.

Játszmázni kell 25-30 éves koráig

2021. aug. 11. 10:04
 16/33 anonim válasza:
30 fölött meg házat, kocsit villantani.
2021. aug. 11. 10:08
 17/33 anonim válasza:
#13: Neked legalább matcheid is vannak, nekem hónapok leforgása alatt még ez sem, nem hogy randik. A 12-es voltam.
2021. aug. 11. 10:10
 18/33 anonim válasza:
#14: "Olyan férfi aki tud rendesen kapcsolódni, udvarolni, nem lesz magányos. A többiek meg a nőket hibáztatják." Ezt mondd azoknak a nőknek is, akik arról panaszkodnak, hogy ők senkinek sem kellenek, hogy magányosak, akik szerint minden pasi csak dugni akar. És nem kevés ilyen nő van. És hogyan udvarolsz, okoska, ha még kontaktusba sem lépnek veled mondjuk a társkeresőkön a nők? Vagy ha tömegesen hisztiznek, hogy ők neten nem ismerkednek, szórakozóhelyen nem ismerkednek, utcán nem ismerkednek stb., és minden elől elzárkóznak, akkor is a férfiakat kell hibáztatni, hogy "önfelmentés", mert a férfi ilyen okokból kifolyólag nem tud kapcsolatot kialakítani?
2021. aug. 11. 10:16
 19/33 anonim válasza:
Amíg hisztizel, nem lesz társad. Akármennyire is hisztizel emiatt
2021. aug. 11. 10:20
 20/33 anonim válasza:

18-as

A nők arra a 20% férfira értik hogy csak dugni akarnak akiért a nők 80% oda van. Az a férfi aki kivül esik a 20% ból,az nyomorék átlagon aluli szerencsétlen stb

2021. aug. 11. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!