Mást is incellé tett a tinder?
Jobb alternatívák híján kezdtem el használni, de alig kapok like-ot. Néhanapján, ha beesik egy olyan, aki tetszene, jó eséllyel nem válaszol. Amikor véletlen mégis, akkor is nekem kell megfeszülni a beszélgetésért, de persze így is hamar elhal vagy egyszerűen kioffol.
Kíváncsi voltam mi történik, ha egy modell fiú képeivel próbálkozom. Tudom gáz, nem kéne ilyennel töltesem az időt. Persze jöttek a likok ezerrel, érdekes mód mindenki válaszolt, még akire a leghülyébben is írtam rá. A beszélgetés fenntartásáért se kellett megfeszülnöm, sőt úgy vettem észre tetszett nekik amiket írtam, szóval a stílusommal nincs is akkora probléma szerintem.
Szóval incellé váltam, ami bosszant, mert nagyon nem akartam az lenni. Innen van visszaút?
Tinder tök fasza, mikropénisszel, orbáni hatalmas hassal és 160 centivel 3-4 match után mindig összejön egy randi.
Jó, persze enyhe túlzás a leírás, de komolyan, nem előnyös megjelenésű férfiként is volt sikerem ott.
Írj egy humoros 2 soros bio-t. Mindenki a humorra bukik.
#11 nem lehet azért, mert azt hiszik te vagy a vitya? Ő azért jó parti.
Amit írtam, az pont a humorra vonatkozott. Ha a saját képeimmel írok egy általam viccesnek tűnő dolgot, válaszra se méltatnak, de ugyanazt más képeivel leírtam, egyből átázott az alsónemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!