Mást is incellé tett a tinder?
Jobb alternatívák híján kezdtem el használni, de alig kapok like-ot. Néhanapján, ha beesik egy olyan, aki tetszene, jó eséllyel nem válaszol. Amikor véletlen mégis, akkor is nekem kell megfeszülni a beszélgetésért, de persze így is hamar elhal vagy egyszerűen kioffol.
Kíváncsi voltam mi történik, ha egy modell fiú képeivel próbálkozom. Tudom gáz, nem kéne ilyennel töltesem az időt. Persze jöttek a likok ezerrel, érdekes mód mindenki válaszolt, még akire a leghülyébben is írtam rá. A beszélgetés fenntartásáért se kellett megfeszülnöm, sőt úgy vettem észre tetszett nekik amiket írtam, szóval a stílusommal nincs is akkora probléma szerintem.
Szóval incellé váltam, ami bosszant, mert nagyon nem akartam az lenni. Innen van visszaút?
A Tinder meg a Badoo a golddiggerek főhadiszállása! Ezeken az oldalakon csak a kivételesen jóképű férfiak jutnak nőhöz, az átlagos - vagy azalatti férfiak maximum követhetik az ottani tökéletes lányok képeire... Hiszen Tinderen is csak tökéletes, influencer nők vannak, akik a jó partit keresik egy gazdag macsó személyében...
Ezek az oldalak csak arra jók, hogy a földbe tiporják a férfiak becsületét!
Gondoljátok már végig! Egy gyönyörű, fullos nőnek mégis mi szüksége van egy internetes oldalon keresni a férfiakat, mikor Facebookon is meg Instagramon is naponta több százan írnak rá...?
Elmondom: semmi! Csak két okból vannak fent ezeken az oldalakon: a gazdag pasit keresik vagy élvezik, hogy férfiak ezrei írnak nekik, és rajonganak értük...
Nem a Tinder miatt lettél incel.
Ha "kint" a való életben se tudsz nőt találni az nem egy alkalmazás hibája
A felelősség a miénk tökmindegy mi vitt minket a fordulópontra. Lehet játszani ezt a végtelenségik: én azért vagyok ilyen mert ő olyan, de ő olyan mert valaki más meg amolyan és a végén mindenki egy nagy kupacban vinnyog mert "én csak áldozat vagyok T.T sajnáljatok".
Persze jó elhitetni magaddal hogy csak áldozat vagy és valamilyen mértékben ez igaz is. De ez nem mentesít a felelősség alól. Ha én szenny ember vagyok akkor szenny ember vagyok mindenféle erkölcsi fölény nélkül, tök mindegy hogy incelke miatt lettem ilyen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!