Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mást is incellé tett a tinder?

Mást is incellé tett a tinder?

Figyelt kérdés

Jobb alternatívák híján kezdtem el használni, de alig kapok like-ot. Néhanapján, ha beesik egy olyan, aki tetszene, jó eséllyel nem válaszol. Amikor véletlen mégis, akkor is nekem kell megfeszülni a beszélgetésért, de persze így is hamar elhal vagy egyszerűen kioffol.

Kíváncsi voltam mi történik, ha egy modell fiú képeivel próbálkozom. Tudom gáz, nem kéne ilyennel töltesem az időt. Persze jöttek a likok ezerrel, érdekes mód mindenki válaszolt, még akire a leghülyébben is írtam rá. A beszélgetés fenntartásáért se kellett megfeszülnöm, sőt úgy vettem észre tetszett nekik amiket írtam, szóval a stílusommal nincs is akkora probléma szerintem.

Szóval incellé váltam, ami bosszant, mert nagyon nem akartam az lenni. Innen van visszaút?

2021. aug. 5. 08:17
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nemrég regeltem tinderre én is. Eleve szarra számítottam, de sikerült alulmúlnia az elvárásaimat. Minden magamutogató pózer egobooster 0 iq-s semmit nem érő csaj fentvan. Mások elmondása szerint helyes vagyok, és jövöget is a like, de engem triggerel a csücsörítős, fekete-fehér, picsadöntögetős, mellkirakós agyonfilterezett profil, az én szememben egy "NŐ" nem ilyen. Pedig itt kb. csak ilyen csajokkal találkozok, tisztelet a kivételnek, ami ritka. Természetesen senki profiljára nincs kirakva semmi, vakon lövöldözöl. Csak egy húspiac, egy termék vagy, persze hogy frusztrál mint a picsa. Szerintem én vagyok a hülye, hogy azt hittem komoly nőkkel is lehet itt találkozni. Ha csak egyéjszakást vagy ilyesmit akarsz, arra viszont elég jó szerintem.
2021. aug. 5. 09:21
 2/15 anonim válasza:
Az incellé válás első lépése az, hogy elkezdesz ismerkedni, és rájössz, hogy az emberek le se szarnak, bezzeg ha egy modell képével regisztrálsz írhatsz bármilyen ordas baromságot, akkor is ki fogják nyalni a valagad. Szóval ja, jó úton haladsz, mert rájöttél, hogy milyenek a nők, és ezt már sosem fogod elfelejteni.
2021. aug. 5. 09:58
 3/15 anonim válasza:

A Tinder meg a Badoo a golddiggerek főhadiszállása! Ezeken az oldalakon csak a kivételesen jóképű férfiak jutnak nőhöz, az átlagos - vagy azalatti férfiak maximum követhetik az ottani tökéletes lányok képeire... Hiszen Tinderen is csak tökéletes, influencer nők vannak, akik a jó partit keresik egy gazdag macsó személyében...

Ezek az oldalak csak arra jók, hogy a földbe tiporják a férfiak becsületét!

Gondoljátok már végig! Egy gyönyörű, fullos nőnek mégis mi szüksége van egy internetes oldalon keresni a férfiakat, mikor Facebookon is meg Instagramon is naponta több százan írnak rá...?

Elmondom: semmi! Csak két okból vannak fent ezeken az oldalakon: a gazdag pasit keresik vagy élvezik, hogy férfiak ezrei írnak nekik, és rajonganak értük...

2021. aug. 5. 11:10
 4/15 anonim válasza:

Nem a Tinder miatt lettél incel.

Ha "kint" a való életben se tudsz nőt találni az nem egy alkalmazás hibája

2021. aug. 5. 11:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen, a való életben nem mozgok túl sok ember között, így nagyon lehetőségem sincs rá. Ezért próbáltam ezt ki, nem az alkalmazást hibáztattam, csak elmondtam a tapasztalatom
2021. aug. 5. 12:18
 6/15 anonim válasza:
Engem az ilyen kérdések/válaszok tesznek femcellé
2021. aug. 5. 12:25
 7/15 A kérdező kommentje:
De mi van, ha te alapból femcel vagy és az tesz engem incellé?
2021. aug. 5. 13:14
 8/15 anonim válasza:
És ha te incel és az tesz engem femcellé? Nem mindegy milyen sorrendben válunk emberi söpredékké?
2021. aug. 5. 14:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem, mert úgy enyém az erkölcsi fölény és én csak a körülmények áldozata vagyok
2021. aug. 5. 14:55
 10/15 anonim válasza:

A felelősség a miénk tökmindegy mi vitt minket a fordulópontra. Lehet játszani ezt a végtelenségik: én azért vagyok ilyen mert ő olyan, de ő olyan mert valaki más meg amolyan és a végén mindenki egy nagy kupacban vinnyog mert "én csak áldozat vagyok T.T sajnáljatok".

Persze jó elhitetni magaddal hogy csak áldozat vagy és valamilyen mértékben ez igaz is. De ez nem mentesít a felelősség alól. Ha én szenny ember vagyok akkor szenny ember vagyok mindenféle erkölcsi fölény nélkül, tök mindegy hogy incelke miatt lettem ilyen vagy nem.

2021. aug. 5. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!