Ismerkednék, no' de itt? 25F bp
Érettebb felfogású hölgyekkel ismerkednék, akik megértik,hogy az embernek dolgoznia is kell,és akiknek nem ivásból és partizásból állnak a hétköznapjai.
Az ismeretségi körömben nem találtam meg a partnerem(akivel hosszútávon ki is jöttem volna) és a munkakörnyezetem sem ideális a párkeresésre.
Nincsenek nagy elvárásaim. Legyen meg a közös vonzalom, értékeld az érdeklődést, legyél szavahihető. Ne legyél a sport ellensége.*
Nem lényeg számomra, hogy tanulsz vagy dolgozol,az se ha egyik sem.
Nem vagyok az a nyomulós tag, inkább a csöndesgyilkos. Humorom elég morbid néha,de szerethető :D
25 éves vagyok, budapesti. Kimondottan sportos, letolt haj(kopasz) kék szem, 177 cm. 75kg
2 éve edzek aktívan,így jó fizikummal rendelkezem. Teljesítőképességemre sem volt még panasz. ;)
Két okból hiányos az önbizalmam:
Eddig csak toxic kapcsolatokban volt részem (Mindig én voltam a kapcsolataim során az, aki a másik önbizalmát erősítette,szinte kikaptam az összes lelkisérültet)
Dagadt voltam hosszú évekig,ami még most is kihatással van az ismerkedésre.
Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, írj és beszéljünk. Képet szivesen küldök,ammennyiben adsz elérhetőséget. Sok a troll,és nem szeretnék csávóknak küldözgetni magamról képet,szerintem ez érthető.
Nem célom a gyermekeim anyját megtalálni,csupán olyan hölgyekkel ismerkedni,akikhez a mindennapjaimban nincs szerencsém.
Gondolom a trollok engem sem hagynak szó nélkül, szóval ne kíméljetek :D
Legyen szép napotok/estétek.
Hát a humorod elég morbid. Csöndes gyilkos... remélem, nem szó szerint értetted. Nem vagyok a sport ellensége legalábbis teljesen nem - még csak a szabadban való kora reggeli/hajnali futásig jutottam el. Akár rendszeresen megtenném. Jót tesz a mélabú ellen.
5 éve már, hogy részem van ilyen "csöndes gyilkosság"-ban - hát nincs ennél rosszabb valójában. Elég nagy részben hivatali kapcsolatnak indult, PLÁTÓI románc lett belőle egy férfival.
Az a fajta durvaság kiábrándító, amit abban a férfiban megtapasztaltam. Túl sokszor kellett már bocsánatot kérnem ahhoz, hogy működjön mindig az összhang, békében legyünk egymással.
"Főnök" típus, még sincs vezetői pozícióban a munkahelyén. Úgy tűnik, hogy elég neki a középszerűség és sosem fogom megismerni igazán. 38 éves.
Ui: KIZÁRÓLAG BARÁTSÁGRA már 25 éves kortól vevő vagyok. (Párkapcsolatra csak 35 éves kortól.)
47/N
Sok sikert kívánok Neked a huszonéves korosztállyal!
El ne ijeszd szegény jelentkező Hölgyeket. A szavakkal nem árt csínján bánni.
Valamilyen frappáns mottóval/jeligével/életbölcsességgel sikeresebb lennél. Én ezt jó tanácsként ajánlom, hátha megfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!