Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednél olyannal,akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyannal,akivel csak hónapokkal később tudnál találkozni személyesen?

Figyelt kérdés
Beszélgetnél a neten egy olyan emberrel,aki mondjuk egy másik városban tanul és emiatt csak hónapokkal később tudnál találkozni vele?
2021. jún. 29. 07:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Az, hogy más városban tanul semmiben nem akadályozza a találkozást. Ha meg olyan nagy a távolság, akkor ebből sosem lesz kapcsolat, évente 2db találkozással.

Más az, hogy együtt vagy valakivel évekig, és elmegy 1 évre külföldre, az simán belefér.

2021. jún. 29. 07:49
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
70%
Nem, kizàrtnak tartom.
2021. jún. 29. 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mert ez kamu. Ha akarna veled találkozni, meg tudná oldani.
2021. jún. 29. 07:53
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Nézd... 3 évet éltem olyan távkapcsolaatban, ahol 450 km volt köztünk. Ha csak rajtam múlott volna, minden hétvégén tudtunk volna találkozni.

Kevés olyan helyzetet tudok elképzelni, ahol legalább 2-3 hetente ne lehetne megoldani egy találkozót. Mondjuk ha a szomszéd megyeszékhelyről van szó, akkor az időben kb. 1 óra, pénzben meg kb. egy ezres. Nehezen hiszem, hogy legalább az egyik fél ne tudna havonta kétszer ennyit rááldozni.

2021. jún. 29. 08:00
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Én a párom tavaly ismertem meg a badoon.

3 hónapig csak neten beszéltünk, telefonáltunk meg kameráztunk szinte minden nap.

Nem volt köztünk nagy táv, 200km,de volt pár dolog ami akadályozta

Ha nem beszéltünk volna kamerán akkor azt gyanítottam volna hogy kamu, és valami nem oké a háttérben. De így nem volt gond.

3 hónap után találkoztunk és azóta is együtt vagyunk.

2021. jún. 29. 08:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni lehet, de ne várjon elköteleződést, én sem várok tőle. Mégis mire fel :D lehet attól még beszélgetni online, megismerni a másikat, aztán ha online annyira megfogjuk egymást, akkor folytatódik, de ha nem tudják egymásban tartani a tüzet, akkor ne csodálkozzon egyik fél se, ha nem tart ki mellette a másik ... zsákbamacska kicsit.
2021. jún. 29. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyár van.. Ez hogy merül fel?
2021. jún. 29. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Miért ne,ha ő is komolyan gondolja...
2021. jún. 29. 09:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, próbáltam már távkapcsolatot,de nem jött össze.Mi barátok maradtunk,de ez nem jelenti azt,hogy ez mindenkinek működik.

Ezt persze,csak kapcsolatra értettem.Sima ismerkedés az rendben van.

2021. jún. 29. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Volt rá példa.
2021. jún. 29. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!