Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyannal,akivel csak hónapokkal később tudnál találkozni személyesen?
Nem. Az, hogy más városban tanul semmiben nem akadályozza a találkozást. Ha meg olyan nagy a távolság, akkor ebből sosem lesz kapcsolat, évente 2db találkozással.
Más az, hogy együtt vagy valakivel évekig, és elmegy 1 évre külföldre, az simán belefér.
Nézd... 3 évet éltem olyan távkapcsolaatban, ahol 450 km volt köztünk. Ha csak rajtam múlott volna, minden hétvégén tudtunk volna találkozni.
Kevés olyan helyzetet tudok elképzelni, ahol legalább 2-3 hetente ne lehetne megoldani egy találkozót. Mondjuk ha a szomszéd megyeszékhelyről van szó, akkor az időben kb. 1 óra, pénzben meg kb. egy ezres. Nehezen hiszem, hogy legalább az egyik fél ne tudna havonta kétszer ennyit rááldozni.
Én a párom tavaly ismertem meg a badoon.
3 hónapig csak neten beszéltünk, telefonáltunk meg kameráztunk szinte minden nap.
Nem volt köztünk nagy táv, 200km,de volt pár dolog ami akadályozta
Ha nem beszéltünk volna kamerán akkor azt gyanítottam volna hogy kamu, és valami nem oké a háttérben. De így nem volt gond.
3 hónap után találkoztunk és azóta is együtt vagyunk.
Nem, próbáltam már távkapcsolatot,de nem jött össze.Mi barátok maradtunk,de ez nem jelenti azt,hogy ez mindenkinek működik.
Ezt persze,csak kapcsolatra értettem.Sima ismerkedés az rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!