Fiúk mennyire számít ismerkedésnél a nő ruházata stílusa?
7 szerintem 4 nem írt olyat, h ő nem erre játszik, csak azt hogy ő nagyon nem szereti ha ezzel próbálják meg meggyőzni. Amúgy köszi a váalszt az én kérdésemre.
Még annyit szeretnék megint iylen mellék-kérdésként feltenni, hogy jobb szeretitek ha valaki hangsúlyozottan csinos az első randin (tehát vélhetően jóval csinosabb, mint ahogy hétköznap jár)? Vagy azt mesterkéltnek tartjátok? Vagy inkább a tisztelet jelének?
#11-es
Mindenképpen megtiszteltetés, ha miattam kicsípi magát, de egyáltalán nem várom el. Ha addig eljutottunk, akkor tetszik az illető, függetlenül mi van rajta, első randin inkább olyan dolgokra keresek választ, amit még nem tudok, pl illat, hang, kisugárzás... na meg ugye szeretném jobban megismerni a személyiségét :)
Ja igen, ezt abszolút adom, hogy nem interjú :D Bár néha az lesz belőle, nekem legalábbis volt ezzel kapcsolatban pár vicces tapasztalatom :D
Hát igen, ha nincs bevált magassarkúja az embernek, akkor jobb nem egy első randin kipróbálni, milyen :D De ha valaki fel-fel veszi, akkor szvsz erre az alkalomra nem túlzás?
Ez így abszolút igaz :)
Mondjuk tény hogy az ember jó, ha tudja hol vanank az adott cipő hatrai, mert nemcsak a magassarkú okozhat csúnya meglepetéseket :)
A susogós macimeleítő nem jön be, kivéve, ha mezítláb+klumpában van.
Ami bejön, az a farmer, szandál, mezítláb, szoknya-magassarkú/lapossarkú-mezítláb kombináció blúzzal, pólóval.
Nekem mind1,csaknormális ruhában legen,meg ne legyen túl sminkelve.
Mondjuk nekem az előny hogy étterembe vagyunk,jó kis nőies ruhában legyen,jó kis selyem ruha.
Vagy ha sima burgerking akkor sima kis túlméretezet ruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!