Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Emberek mennyire számít a...

Emberek mennyire számít a külső, mint outfit?

Figyelt kérdés

Szóvaaaal tegyük fel, hogy van egy stílusod, kívül belül. Bevállalós vagy, spontán, punk, alkesz, és 45 piercinged van. Keresed életed párját, aki meg is jelenik. Ugyanazokat a zenéket szereti, ugyanúgy benne van minden hülyeségben, de a randira mondjuk egy kis szolid, szürke kosztümben jön el, nem csörgős láncokban, bakancsban, stb. Bevállalnád?

A fenti példát szabadon helyettesítse mindenki, amivel szeretné. :-D

Sok helyen olvasom, társkeresős posztokban, hogy kitétel az, hogy legyen hosszú haja, vagy hordjon goth cuccokat. (Ez mondjuk egy rock topic volt)

Elsősorban lanyok írják, de feltételezem megvan ez mindkét oldalon.

Szóval nem is a külső, mint kidolgozott test, hanem külső, mint megjelenés számít.

Nade, ha én megszeretek valakit,akár online, akkor nem fog érdekelni, hogy hogy néz ki az öltözködése, ha abban jól érzi magát.

Szerintem.

Nektek mi a véleményetek?

Számit az outfit egy kapcsolatban, ismerkedésben?

Illetve kizáró tényező lehet?

2021. febr. 12. 21:57
 1/9 anonim válasza:
Importántos.
2021. febr. 12. 22:14
 2/9 anonim válasza:
Nálam számít! Nagyon számít!!!
2021. febr. 12. 22:29
 3/9 anonim válasza:
Számomra tudod mi a nagyon kizáró ok? Az a tipikus rocker lany, aki történelmi, Nagy-Magyarországos trikókban járkál. Na attól hányingerem van.
2021. febr. 12. 22:41
 4/9 anonim válasza:
Szelsoseges esetekben szamithat a kinezet, de nem tudok olyat elkepzelni hogy valaki szemelyisege megegyezio az enyemmel es teszem azt urruhaban jon el randira.
2021. febr. 12. 23:03
 5/9 anonim válasza:
Hármassal egyetértek,a hungarista rocker lányok lelombozóan festenek azokban a göncökben.Meg a zenéket sem tudnám elviselni amiket hallgatnak.De lehet egy rocker csaj atomszexi is,mint például a Delta Spirit nevű banda California című dalának klipjében.A kérdezőnek válaszolva pedig azt mondanám,hogy hasonló a hasonlónak örül,mondjuk egy elegánsan felöltözött jogász nő nem hiszem hogy egy szakadt punk személyében fogja megtalálni élete szerelmét.És nem a ruha miatt hanem az eltérő személyiség miatt mert ez a két ember nyilvánvalóan teljesen máshogy látja az életet és éli a sajátját,így valószínűleg nem is tudnak egy hullámhosszra kerülni ,pláne nem közös jövőt tervezni.
2021. febr. 12. 23:12
 6/9 Gymnospermatophyta válasza:

A nemzeti érzelmű emberek nem... egyfélék. Vannak "fokozatok", eltérő vélemények, más-más személyiségek. Tehát egy Magyarország pólós lány közel sem biztos, hogy egyben hungarista is. Én sem vennék fel ilyet egyébként (nem vagyok lány), mert túlzásnak gondolom, de semmiből nem hordok olyat, ami szerintem túl nagy felületet vesz el pl. a pólóból. Ha Magyarország, akkor valami szolidabb vagy kevésbé "mainstream" mintát választanék, ami tetszik (nem feltétlen nemzeti jelképre kell gondolni), ilyesmi simán lehet. De ez megint ugye személyiség kérdése.

A kérdésre válaszolva igen, valamennyire számít. Mindenkinek nem biztos, nekem valamennyire igen. Rajtam nincs pc, tetkó stb. legextrémebb a néhai oldallánc, ami meg szerintem nem extrém, de így ennyi, szóval azt hiszem semmi olyan nincs rajtam:D De lányon viszont, ha azonos zenét is kedvelünk, akkor is jobban szeretném, ha nőiesen öltözködne, nekem az jobban tetszik, mint a rockeres vagy a mindig rockeres, néha lehet, ha olyan személyiség és ízlésesen tud úgy öltözködni és jól áll neki, simán jó lehet az is. :) De ami a legjobban tetszik, az az átlagosan csinos, nőies öltözködés, nem túlzásba véve. Ami nagyon nem tetszik az a műszempilla, póthaj, műköröm és ezekhez kapcsolódó jelenség, ez instant kizáró ok, szóval igen kizáró ok is lehet. A nagyon goth stílust sem szeretem.

2021. febr. 13. 06:02
 7/9 anonim válasza:
ha valaki nem tud/akar/szeretne elfogadni olyannak, amilyen vagy, mehet a levesbe
2021. febr. 13. 09:42
 8/9 anonim válasza:

Kizárónak nem kizáró ok, ha az öltözködési stílusa nem egyezik azzal, ami nekem bejön. Viszont baromira imponáló, és sokat dob számomra a megítélésén, ha igen.

F

2021. febr. 13. 10:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos és építő válaszokat. :)
2021. febr. 13. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!