Ha ennyire 90%-ban a kajálás számít testépítésnél, akkor hogyan lehet az, hogy a börtönben így kigyúrják magukat az emberek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel értelmesnek mondható kajákat kapnak manapság, na de ez akkor sem fog egy termetesebb embernél mindennap 150-200g fehérjét jelenteni, plusz nem fog kapni bent multivitamin tablettákat sem. (jó, ez utóbbi már csak mellékes)
Tegyük fel biztosan vannak olyan napok, amikor 1 héten 1x ideális kaját kapnak edzéshez, de mennyiségre az sem lesz soha elég.
Akkor mitől tudnak ennyire fejlődni?
2021. jan. 3. 21:13
1/9 anonim válasza:
"nem fog kapni bent multivitamin tablettákat "
Megveszi magának, vagy küldik neki csomagban.
2/9 anonim válasza:
Mert bullshit, közhely a 90%
100% mozgás és 100% táplálkozás.
A börtönben meg közelről sem azonos az eredmény. De enni ok is esznek és ők is mozognak.
A hulladékot, kólát, csipszet, csokit, felesleges cukrot a böribe nem tömik magukba az emberem.
3/9 anonim válasza:
Azert ne a filmekben latottakbol indulj ki...
4/9 anonim válasza:
Ha nem vagy hízós fajta, és megvan a kellő fehérjebeviteled, (ami egyébként nem is olyan nagy mennyiség naturálban), étrend tervezés nélkül is ugyanúgy tudsz fejlődni. Ezért van az, hogy sokan olyan jól néznek ki megtervezett étrend nélkül is.
5/9 anonim válasza:
Báttya, én lecsavartam egy jó pár évet a sitten, és zsíros kenyér szardínia konzervre gyúrtunk kox nélkül, és bizony a sok pihenés miatt úgy nőttem mint a gomba, kb 20 kiló jött rám, amiből olyan 20 %lehetett a zsír.
7/9 anonim válasza:
Persze, majd börtönbe megyünk, báttya. A szó, amit keresel házi őrizet.
8/9 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy menj sittre, én sajnos voltam, sok évet, Szeged megye1, megye 2, 2 objektum előtte, Pest gyűjtő, de kit érdekel mit hiszel 😉 kox nélkül is nagyon lehetett nőni bent, xar kajával, aki koxolt az meg brutális nagyra tudott nőni, volt jó pár tag, 50-60 cm közötti pajszerral
9/9 anonim válasza:
Csencselnek a fehérjés kajával odabent. Bartellben sok minden megoldható. És persze ott vannak a csomagok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!