Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha ennyire 90%-ban a kajálás...

Ha ennyire 90%-ban a kajálás számít testépítésnél, akkor hogyan lehet az, hogy a börtönben így kigyúrják magukat az emberek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel értelmesnek mondható kajákat kapnak manapság, na de ez akkor sem fog egy termetesebb embernél mindennap 150-200g fehérjét jelenteni, plusz nem fog kapni bent multivitamin tablettákat sem. (jó, ez utóbbi már csak mellékes)

Tegyük fel biztosan vannak olyan napok, amikor 1 héten 1x ideális kaját kapnak edzéshez, de mennyiségre az sem lesz soha elég.

Akkor mitől tudnak ennyire fejlődni?

2021. jan. 3. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"nem fog kapni bent multivitamin tablettákat "

Megveszi magának, vagy küldik neki csomagban.

2021. jan. 3. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert bullshit, közhely a 90%

100% mozgás és 100% táplálkozás.

A börtönben meg közelről sem azonos az eredmény. De enni ok is esznek és ők is mozognak.

A hulladékot, kólát, csipszet, csokit, felesleges cukrot a böribe nem tömik magukba az emberem.

2021. jan. 3. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azert ne a filmekben latottakbol indulj ki...
2021. jan. 3. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hízós fajta, és megvan a kellő fehérjebeviteled, (ami egyébként nem is olyan nagy mennyiség naturálban), étrend tervezés nélkül is ugyanúgy tudsz fejlődni. Ezért van az, hogy sokan olyan jól néznek ki megtervezett étrend nélkül is.
2021. jan. 3. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Báttya, én lecsavartam egy jó pár évet a sitten, és zsíros kenyér szardínia konzervre gyúrtunk kox nélkül, és bizony a sok pihenés miatt úgy nőttem mint a gomba, kb 20 kiló jött rám, amiből olyan 20 %lehetett a zsír.
2021. jan. 4. 05:49
 6/9 anonim ***** válasza:
nem gyúrják ki mgukat
2021. jan. 4. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze, majd börtönbe megyünk, báttya. A szó, amit keresel házi őrizet.
2021. jan. 4. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta hogy menj sittre, én sajnos voltam, sok évet, Szeged megye1, megye 2, 2 objektum előtte, Pest gyűjtő, de kit érdekel mit hiszel 😉 kox nélkül is nagyon lehetett nőni bent, xar kajával, aki koxolt az meg brutális nagyra tudott nőni, volt jó pár tag, 50-60 cm közötti pajszerral
2021. jan. 4. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Csencselnek a fehérjés kajával odabent. Bartellben sok minden megoldható. És persze ott vannak a csomagok is.
2021. jan. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!