Mennyire számít nyomulásnak?
Figyelt kérdés
Mennyire fognak az emberek elküldeni az anyámba, ha ismerkedés, barátkozás céljából odamegyek hozzájuk és társulni akarok ugymond? Pl két kutyasétáltató jön velem szemben, de én leszólítom őket és elkezdek velük beszélgetni., nyilván ha látom hogy nem zavarok.
Mik az általános reakciók?
2021. máj. 22. 20:01
1/12 anonim válasza:
Hülyének fognak nézni.
2021. máj. 22. 20:20
2/12 anonim válasza:
Ennek nem így kéne lennie de szerintem furcsán fognak rád nézni. Mondjuk ha hozzám odajönne valaki aki szintén kutyát sétáltat nem nem így néznék rá de nem merem azt mondani, hogy ez általánosságban elfogadott.
2021. máj. 22. 20:31
3/12 anonim válasza:
Én mondjuk jobban értékelném ha akkor szólít le valaki ha mondjuk egyedül sétálok vagy várok a buszra. Nem véletlenül vagyok valakivel, vele akarom tölteni az időmet és vele beszélgetni. Nem pedig random idegent bevonva, mert egy kutyasétáltatás közben is lehet elmélyülten beszelgetni azzal akivel kimentem.
2021. máj. 22. 21:29
4/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval egyetértek.
2021. máj. 22. 21:32
5/12 anonim válasza:
Ha egyedül volnék szerintem rendben lenne
2021. máj. 22. 21:33
6/12 Tepfal válasza:
Szerintem nincs ezzel probléma, ha képes vagy venni a lapot, hogy a társaságod nem kívánatos. Ha ezt kerek perec megmondják, akkor nincs kérdés, távozz azonnal. Viszont sok ember ezt kínosnak tartja megtenni, tehát fontos, hogy a testbeszédre is odafigyelj.
2021. máj. 22. 23:01
7/12 anonim válasza:
Fogyatékos vagy.
2021. máj. 23. 10:22
8/12 anonim válasza:
Ez szerintem nem nyomulás, csak nagyon oda kell figyelni a metakommunikációs jelekre is. Sokan nem merik mondani, hogy zavarsz, így feszengenek és rosszul érzik magukat ilyen szituban.
De miért ne lehetne spontán módon ismerkedni? Csak nagyon frusztráltak az emberek, így érdemes felkészülni mindenre. :D
2021. máj. 23. 14:38
9/12 anonim válasza:
Velem lehet barátkozni. :)
2021. máj. 23. 18:04
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyet értek veletek. 7-esnek meg adja vissza valaki a homokozó lapátot mert nagyon morci :/
2021. máj. 23. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!