Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ez nyomulásnak számít...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez nyomulásnak számít vagy inkább cuki szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha egy lány ráköszön (vagy odamegyek hozzá beszélni) egy fiúra (aki tetszik neki) és elpirul/elmosolyogja magát vagy párszor a szemébe néz szerintetek nagyon feltünő, hogy tetszik egy lánynak a fiú? Vagy inkább cukinak tartsátok és örültök annak, ha egy lány hozzátok szól?:) Még sose volt párkapcsolatom. Ez nagyon érdekelne engem!

17/L

2019. nov. 18. 17:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve ti mikor szoktatok több ideig belenézni egy lánynak a szemébe? (Többször:), pl, amikor még nem ismered a lányt és elmész mellette/mellette állsz és több ideig a szemébe nézel vagy rámosolyogsz)
2019. nov. 18. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Cuki, érdeklődő. Csak ne legyen erőltetett a dolog. (ne röhögj csak úgy, érted) - de ha odamész hozzá beszélgetni, abba semmi nyomulás nincs ~ majd csak alakul
2019. nov. 18. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Cuki. Csak ne ess át a ló túloldalára. Szóval inkább néha mosolyogj,de az jó legyen,mint hogy egész végig vigyorogj.
2019. nov. 18. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 ez nagyon szubjektív. Ugyanis ha én odamegyek egy sráchoz, hiába tetszik, vagy hiába nem tetszik én automatikusan elnevetem magam, és nem direkt teszem.

Szóval ez nem minden esetben erőltetett dolog kérdése.

2019. nov. 18. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!