Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk mennyire számít ismerkedé...

Fiúk mennyire számít ismerkedésnél a nő ruházata stílusa?

Figyelt kérdés
Mit részesítettek előnyben, mit vegyen fel egy nő randira?
2021. júl. 31. 21:32
1 2
 1/20 anonim válasza:

Mivel nem engem akarsz lenyűgözni, ezért mit számítana, ha leírnám, hogy engem mi indít be? Nem fogsz olyan általános választ kapni, ami minden esetben helytálló lesz.

Engem nyáron ezek a szűk shortok vagy ezek a trapéz alakú (ezzel remélem nem mondok hülyeséget, nem tudom hogy hívják) miniszoknyák jönnek be, ha szépek a lábai a lánynak. Ha kicsit teltebb a lány, akkor inkább valami bő szabásúbb, de lenge ruha jön be rajtuk, ami az előző kettővel ellentétben nem hangsúlyozná ki az előnytelenebb részleteket.

Aztán attól függ, hogy mi a célom, de ha nem szeretnék komolyat, akkor a kihívóbb ruhák nagyon be tudnak indítani.

2021. júl. 31. 21:40
 2/20 anonim válasza:
Bárcsak ott tartanánk és ez lenne a legnagyobb probléma.
2021. júl. 31. 21:46
 3/20 anonim válasza:
Első, ez fordítva is igaz? Ha kihívóbb a ruha, akkor inkább a komolytalan felé orientál titeket?
2021. júl. 31. 22:07
 4/20 anonim válasza:

Ha emo/rocker stílusa van, akkor már kell nekem.

Ha nem, akkor a szolíd öltözködés. Ne mutasson sokat magából.

Lehet senki másnak nem ez lesz a véleménye, de nekem nem arra kell egy lány. Olyanra lenne millió, de ők nem is jók másra. Ha csajt akarok nézegetni azt is lehet bárhol. Teljesen közömbös vagyok már az ilyenekre. A kevesebb több.

2021. júl. 31. 22:08
 5/20 anonim válasza:
Annal jobb minel kevesebb van rajta
2021. júl. 31. 22:09
 6/20 anonim válasza:
#3-as, nem feltétlenül. De ez egyértelmű utalás arra, hogy nyitottabb lehet lazább dolgokra. Hogy mennyire tudom komolyan venni az nem ettől függ.
2021. júl. 31. 22:13
 7/20 anonim válasza:

#1,#6-os vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy az ilyen "de nekem nem arra kell egy lány" válaszok nagyon nem őszinték. Ha nem aszexuális egy férfi, akkor bizony szexelni akar. Ahogy a nők is. Azt bekamuzni #4-es, hogy te nem erre játszol az csak bizonytalanságot és az őszinteség hiányát mutatja.

A nőknek nem ilyen teszetosza kisfiúkra van szüksége, hanem határozott, erős, domináns férfiakra. ( És nem, (szexuális) dominancia nem egyenlő az agresszivitással )

2021. júl. 31. 22:30
 8/20 anonim válasza:
ruha nem fontos. Legyen ápolt
2021. júl. 31. 22:44
 9/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy, tőlem ápolatlan is lehet, de legyen szép arcú, csinos, meg kedves is persze. Bár azért leginkább Bershka ruhákat viseljen.
2021. júl. 31. 23:16
 10/20 anonim válasza:

Nekem viszont nagyon is fontos (na nem az, hogy márkás/drága-e, vagy sem, az tök mindegy). Az öltözködés, a stílus szerintem nagyon sokat elárul a másikról.

Én kifejezetten nem kedvelem a nagyon "nőies" öltözködést, a magassarkút, ahogy a sminket se, a műkörömtől meg egyenesen a hideg kiráz.

Ha írni kéne egy outfitet, ami nálam mindig nyerő, akkor valami sportcipő (vans, converse... nem ezek a holdjárók), szűk farmer, vagy leggings, bő póló / top / ing, esetleg 1-2 ékszer (imádom az orrkarikát), haj kiengedve, vagy felfogva, nagyon-nagyon minimál smink, de a legjobb, ha nincs, se körömfestés...

25/F

2021. aug. 1. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!