Fiúk mennyire számít ismerkedésnél a nő ruházata stílusa?
Mivel nem engem akarsz lenyűgözni, ezért mit számítana, ha leírnám, hogy engem mi indít be? Nem fogsz olyan általános választ kapni, ami minden esetben helytálló lesz.
Engem nyáron ezek a szűk shortok vagy ezek a trapéz alakú (ezzel remélem nem mondok hülyeséget, nem tudom hogy hívják) miniszoknyák jönnek be, ha szépek a lábai a lánynak. Ha kicsit teltebb a lány, akkor inkább valami bő szabásúbb, de lenge ruha jön be rajtuk, ami az előző kettővel ellentétben nem hangsúlyozná ki az előnytelenebb részleteket.
Aztán attól függ, hogy mi a célom, de ha nem szeretnék komolyat, akkor a kihívóbb ruhák nagyon be tudnak indítani.
Ha emo/rocker stílusa van, akkor már kell nekem.
Ha nem, akkor a szolíd öltözködés. Ne mutasson sokat magából.
Lehet senki másnak nem ez lesz a véleménye, de nekem nem arra kell egy lány. Olyanra lenne millió, de ők nem is jók másra. Ha csajt akarok nézegetni azt is lehet bárhol. Teljesen közömbös vagyok már az ilyenekre. A kevesebb több.
#1,#6-os vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy az ilyen "de nekem nem arra kell egy lány" válaszok nagyon nem őszinték. Ha nem aszexuális egy férfi, akkor bizony szexelni akar. Ahogy a nők is. Azt bekamuzni #4-es, hogy te nem erre játszol az csak bizonytalanságot és az őszinteség hiányát mutatja.
A nőknek nem ilyen teszetosza kisfiúkra van szüksége, hanem határozott, erős, domináns férfiakra. ( És nem, (szexuális) dominancia nem egyenlő az agresszivitással )
Nekem viszont nagyon is fontos (na nem az, hogy márkás/drága-e, vagy sem, az tök mindegy). Az öltözködés, a stílus szerintem nagyon sokat elárul a másikról.
Én kifejezetten nem kedvelem a nagyon "nőies" öltözködést, a magassarkút, ahogy a sminket se, a műkörömtől meg egyenesen a hideg kiráz.
Ha írni kéne egy outfitet, ami nálam mindig nyerő, akkor valami sportcipő (vans, converse... nem ezek a holdjárók), szűk farmer, vagy leggings, bő póló / top / ing, esetleg 1-2 ékszer (imádom az orrkarikát), haj kiengedve, vagy felfogva, nagyon-nagyon minimál smink, de a legjobb, ha nincs, se körömfestés...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!