Visszahúzódó,mások által nagyon csúnyának mondott lányokkal-nőkkel ismerkednék?
Figyelt kérdés
Mielőtt ti csúnyának mondott lányok ti is inkább az olyan pasiknak adtok esélyt mint peldaul a Maroon 5 énekese,tudjatok meg,hogy ő azt mondta,hogy csúnya lánynak nem ad autogramot.Es ennek ellenére is van nő aki oda van ezert az emberért? Csak mert nem vagyok helyes,attol meg jo a lelkem es tudok szeretni,meg az,hogy mi a helyes.Ti ne legyetek olyanok akik a hozzatok hasonlo cipőben jaro embernek ne adnatok egy esélyt.Ezt muszaly volt elmondanom. 34 eves
vagyok,es en minden noben meg tudom talalni a szepet,meg az olyan noben is aki sajat magara azt mondja,hogy csunya.
2021. júl. 30. 23:06
21/22 anonim válasza:
Hat ezt nem gondoltam volna miutan annyit beszeltunk. Felre ismertelek.
2021. júl. 31. 08:46
22/22 anonim válasza:
Mi volt #21?
2021. júl. 31. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!