Voltatok már a randimásképp oldal által szervezett randin? Mit tapasztaltatok?
Én is ezt tapasztalom. Maga az elképzelés, szerintem szuper. Nem olyan száraz húspiac mint egy online felület ahol 1 nőre ír rá 500 férfi. Itt nincs ilyen aránytalanság.
Az viszont tény hogy a nők elképesztő és irreális elvárásokkal jönnek el. Ők maguk valóban képzett nők, de azt hiszik itt Brad Pittek és vezérigazgatók lesznek majd, lehetőleg 1 személyben. Átlagférfiak jönnek ilyen rendezvényekre de a nők Superman-t várják.
Egyelőre alig volt sikerem ezeken a rendezvényeken, pont az említett irreálisan magas elvárásaiknak okán.
Viszont megsértődni nem szabad, feladni sem. Azt vettem észre hogy a nők jóval később kezdenek csak leszállni a magas lóról és alább hagyni, jócsakán 40 körül amikor a gyerekvállalás már esélytelenné válik.
Másnak vélemény?
37F
1. 30 év körüli csaj csodálkozott, hogy miért nincs saját lakásom, miközben ő szülői segítséggel vagy öröklés útján panellakáshoz jutott. Inkább sajnáltam őt, a világért sem laknék egy olyanban.
2. Egy elsőre szürkének, jelentéktelennek tűnő, de annál rosszindulatúbb, eü.-ben dolgozó csaj kiemelte a kevésbé jó tulajdonságaim a többiek előtt és így mutatott be, gondolom bosszúból azért, mert nem nagyon érdekelt, amiket mondott magáról, amikor kettesben kellett beszélgetnünk, mert ő ült mellettem a teremben. Unalmasabbnál unalmasabb kérdéseket tett fel, pl. hogy mi lenne az a három hely, ahová elmennék a világban. Hagyjuk már...
3. Aztán ott volt az "ezoterikus" fajta, aki a horoszkóp szerint keresett magának párt. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!