Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Visszahúzódó,mások által...

Visszahúzódó,mások által nagyon csúnyának mondott lányokkal-nőkkel ismerkednék?

Figyelt kérdés

Mielőtt ti csúnyának mondott lányok ti is inkább az olyan pasiknak adtok esélyt mint peldaul a Maroon 5 énekese,tudjatok meg,hogy ő azt mondta,hogy csúnya lánynak nem ad autogramot.Es ennek ellenére is van nő aki oda van ezert az emberért? Csak mert nem vagyok helyes,attol meg jo a lelkem es tudok szeretni,meg az,hogy mi a helyes.Ti ne legyetek olyanok akik a hozzatok hasonlo cipőben jaro embernek ne adnatok egy esélyt.Ezt muszaly volt elmondanom. 34 eves

vagyok,es en minden noben meg tudom talalni a szepet,meg az olyan noben is aki sajat magara azt mondja,hogy csunya.

#szerelem #szeretet #Maroon 5 #sonkas omlett XD
2021. júl. 30. 23:06
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Engem pont nem izgatnak a bunkó pasik, de szamár sem leszek senki mellett, csak mert nem talál lovat...
2021. júl. 30. 23:49
 12/22 anonim válasza:
Te! Ez egyre jobb! Pedig még csak 23:48 van... 😂
2021. júl. 30. 23:49
 13/22 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Érdemes lett volna valamilyen jeligét/mottót/életbölcsességet kiírni, hogy milyen EGYETEMES ÉRTÉKEKRE szeretnéd alapozni a további ismerkedést.

Olvashatsz különböző nemzetiségű filozófusoktól is akár...

Sok sikert kívánok és Szép Álmokat/Éjszakát! :)

2021. júl. 30. 23:52
 14/22 A kérdező kommentje:

ma 23:49 Miert gondolja itt mindenki azt,hogy ez a helyzet???

A sulimban volt egy csaj aki nagyon fius volt.Folyamatosan kapta a hata mogott,hogy ronda.En nem rondaztam le soha.Persze nekem is inkább aláznom kellett volna nem?

2021. júl. 30. 23:52
 15/22 A kérdező kommentje:

ma 23:52 Jo ejszakat.

A tobbieknek meg,gunyoljatok nyugodtan tovabb!

2021. júl. 30. 23:55
 16/22 anonim válasza:
Nem gúnyolásból, de eddig hány lány írt rád? Őszintén!
2021. júl. 30. 23:58
 17/22 A kérdező kommentje:

Senki.

De mar ne is irjatok.

Ti ugy latom szeretnetek ha mindenki utalna titeket,es el kell kergetni azt aki nem bant titeket.

Hat jol van.sziasztok

2021. júl. 31. 00:00
 18/22 anonim válasza:

Logikus.

Mindenki gúnyolódik, mert szánalmat kicsikarva akarsz tökmindegy csak nőből legyen valakivel, mert nem alázod meg a kevésbé szépeket.

Buksi simi, ügyes vagy.

Ha találsz is valakit, akinek az önértékelése a tiédnél is lejebb van (pedig feltéve, hogy nem vagy troll, már az is alulról súrolja a bányászbéka perspektívát) gondolod, hogy boldogok lesztek csak azért mert nem volt jobb?

Kicsi az esélye, hogy így találni fogsz magadnak valakit.

Teszem hozzá, hogy gőzöm sincs, hogy ki a Maroon 5 énekese, viszont Meat Loafnak (aki se nem fiatal, se nem szép) olyan hangja és kisugárzása van, mint állat :)

2021. júl. 31. 00:01
 19/22 anonim válasza:
Édes Istenem! Nem vagyok lány! De köszönöm az őszinte választ, te csődör! 😂😂😂
2021. júl. 31. 00:03
 20/22 anonim válasza:
Ezt én annyira nem értem. Gratulálok, normális ember vagy és nem csúnyázol le valakit, díjat is kérsz? Emellett gratulálok, a szüleid megtanítottak már kiskorodban, hogy nem bántunk másokat, nagy teljesítmény, bár tény, hogy még mindig jobb, mintha bántottad volna. Ettől függetlenül a "csúnyább nők" is szeretnék, ha szépnek tartanák őket, így nekik sem a ,,nem baj, hogy csúnya vagy, én így szeretlek, mert a lelked szép" szöveg kell gondolom :)
2021. júl. 31. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!