Visszahúzódó,mások által nagyon csúnyának mondott lányokkal-nőkkel ismerkednék?
Mielőtt ti csúnyának mondott lányok ti is inkább az olyan pasiknak adtok esélyt mint peldaul a Maroon 5 énekese,tudjatok meg,hogy ő azt mondta,hogy csúnya lánynak nem ad autogramot.Es ennek ellenére is van nő aki oda van ezert az emberért? Csak mert nem vagyok helyes,attol meg jo a lelkem es tudok szeretni,meg az,hogy mi a helyes.Ti ne legyetek olyanok akik a hozzatok hasonlo cipőben jaro embernek ne adnatok egy esélyt.Ezt muszaly volt elmondanom. 34 eves
vagyok,es en minden noben meg tudom talalni a szepet,meg az olyan noben is aki sajat magara azt mondja,hogy csunya.
Tisztelt Kérdező!
Érdemes lett volna valamilyen jeligét/mottót/életbölcsességet kiírni, hogy milyen EGYETEMES ÉRTÉKEKRE szeretnéd alapozni a további ismerkedést.
Olvashatsz különböző nemzetiségű filozófusoktól is akár...
Sok sikert kívánok és Szép Álmokat/Éjszakát! :)
ma 23:49 Miert gondolja itt mindenki azt,hogy ez a helyzet???
A sulimban volt egy csaj aki nagyon fius volt.Folyamatosan kapta a hata mogott,hogy ronda.En nem rondaztam le soha.Persze nekem is inkább aláznom kellett volna nem?
ma 23:52 Jo ejszakat.
A tobbieknek meg,gunyoljatok nyugodtan tovabb!
Senki.
De mar ne is irjatok.
Ti ugy latom szeretnetek ha mindenki utalna titeket,es el kell kergetni azt aki nem bant titeket.
Hat jol van.sziasztok
Logikus.
Mindenki gúnyolódik, mert szánalmat kicsikarva akarsz tökmindegy csak nőből legyen valakivel, mert nem alázod meg a kevésbé szépeket.
Buksi simi, ügyes vagy.
Ha találsz is valakit, akinek az önértékelése a tiédnél is lejebb van (pedig feltéve, hogy nem vagy troll, már az is alulról súrolja a bányászbéka perspektívát) gondolod, hogy boldogok lesztek csak azért mert nem volt jobb?
Kicsi az esélye, hogy így találni fogsz magadnak valakit.
Teszem hozzá, hogy gőzöm sincs, hogy ki a Maroon 5 énekese, viszont Meat Loafnak (aki se nem fiatal, se nem szép) olyan hangja és kisugárzása van, mint állat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!