Visszahúzódó,mások által nagyon csúnyának mondott lányokkal-nőkkel ismerkednék?
Mielőtt ti csúnyának mondott lányok ti is inkább az olyan pasiknak adtok esélyt mint peldaul a Maroon 5 énekese,tudjatok meg,hogy ő azt mondta,hogy csúnya lánynak nem ad autogramot.Es ennek ellenére is van nő aki oda van ezert az emberért? Csak mert nem vagyok helyes,attol meg jo a lelkem es tudok szeretni,meg az,hogy mi a helyes.Ti ne legyetek olyanok akik a hozzatok hasonlo cipőben jaro embernek ne adnatok egy esélyt.Ezt muszaly volt elmondanom. 34 eves
vagyok,es en minden noben meg tudom talalni a szepet,meg az olyan noben is aki sajat magara azt mondja,hogy csunya.
34 évesen marha sok eszed van, ha ezekkel foglalkozol.
Ezert nincs senkid..
10 évesen ez még elmegy, de 34..
ma 23:21
Mert te mivel foglalkozol nagy okos?
Lökd a vakert...
első vagyok, ne erőltesd kérdező ne...
csak kringé
"Minden nőben meg tudom találni a szépet." Ez nagyon kedves mondat Tőled. :)
De arra gondoltál már, hogy EGY BIZONYOS nőt lenne értelme kiválasztanod a sok közül...?
Esélyed szerintem mindig van. De miután "lehorgonyoztál" egyvalaki mellett, szerintem nem érdemes mások után megfordulnod. Elég sok félreértés forrása is lehet pl. egy ilyen szituáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!