Hogy is megy ez a társkeresés a "mai" világban?
Figyelt kérdés
Nos, nem vagyok egy végtelenül kigyúrt adonisz gyerek, a sportos és az apatest között vagyok. Kérdeztem női ismerősöket (4db-ot) hogy egy tízes skálán mennyi az annyi, 2en 8at mondtak egy 7et és egy 8-9et. Hangsúlyozom ezt nem magamról mondom, legyen egy 10/7 mert szerény vagyok. Beszélni is tudok a nőkkel, nem vagyok unalmas sem, meg humortalan sem. A probléma az hogy mivel külföldön élek, csak neten tudok ismerkedni, de ott meg a lányok 99%a válaszra se méltat, nem sziamizu üzeneteket. Kérdem én, ha nem vagyok anyanyelvi szinten a nyelvből és én magyar lányt szeretnék, hogy az pék valagába lehet ismerkedni? Hogy? Ha már az sem elég ha az ember igényesen néz ki, jó munkája van ez már semmit nem ér?2021. júl. 21. 19:03
11/12 anonim válasza:
Van aki tudja van aki nem és van aki azt hiszi hogy tudja. Ilyen az élet.
2021. júl. 21. 22:36
12/12 anonim válasza:
Eleve ott bukta a dolog h társkeresőn ismerkedsz. Ha csak itt nézelődsz is minimum 100x több esélyed van találni vkit.
2021. júl. 22. 02:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!