Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy is megy ez a társkeresés...

Hogy is megy ez a társkeresés a "mai" világban?

Figyelt kérdés
Nos, nem vagyok egy végtelenül kigyúrt adonisz gyerek, a sportos és az apatest között vagyok. Kérdeztem női ismerősöket (4db-ot) hogy egy tízes skálán mennyi az annyi, 2en 8at mondtak egy 7et és egy 8-9et. Hangsúlyozom ezt nem magamról mondom, legyen egy 10/7 mert szerény vagyok. Beszélni is tudok a nőkkel, nem vagyok unalmas sem, meg humortalan sem. A probléma az hogy mivel külföldön élek, csak neten tudok ismerkedni, de ott meg a lányok 99%a válaszra se méltat, nem sziamizu üzeneteket. Kérdem én, ha nem vagyok anyanyelvi szinten a nyelvből és én magyar lányt szeretnék, hogy az pék valagába lehet ismerkedni? Hogy? Ha már az sem elég ha az ember igényesen néz ki, jó munkája van ez már semmit nem ér?
2021. júl. 21. 19:03
1 2
 1/12 anonim válasza:

"ha az ember igényesen néz ki, jó munkája van ez már semmit nem ér?"

Így van, ez már semmit sem ér a mai nőknek.

20-30 vagy több évvel ezelőtt, ha volt munkád már tehetősnek számítottál, volt rád nő, mert tudtad biztosítani az anyagi stabilitást.

Ma már ez édeskevés.

2021. júl. 21. 19:09
 2/12 anonim válasza:

„tudtad biztosítani az anyagi stabilitást”

Hát ilyet ma is találsz, akinek ez számít, csak azon meg ki szoktatok akadni, ha egy csaj ezt nézi.

2021. júl. 21. 19:12
 3/12 anonim válasza:

2: Hát ha így lenne, akkor minden tisztes melósnak lenne nője.

De mint már mondtam, ma ez édeskevés. Úgy látom nem sikerült megérteni.

2021. júl. 21. 19:18
 4/12 anonim válasza:
A netes társkeresés olyan hogy 1000 emberből talán 3 normálissal találkozol, akivel jól el tudsz beszélgeti és abból 1 lesz talán megfelelő partner. Mintha végigsétálnál egy város utcáján, eljön melletted egy csomó ember de az esélye hogy az egyikük a lelki társad legyen elég kevés. Próbálkozni kell, ennyi, esetleg valami online közösségen belül aminek nem az ismerkedés az elsőrangú célja mert akkor legalább valami közös alap van.
2021. júl. 21. 19:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Pont akartam írni hogy az online társkeresők nagyon viccesek tudnak lenni. 10 egyezésből 10re írok, mert ugye a férfi ír előbb. 10ből 1 válaszol, de csak ennyi, válaszol. Szívem szerint úgy megkérdezném hogy minek van ott ha nem képes rendesen beszélgetni meg 0 érdeklődést mutat
2021. júl. 21. 19:54
 6/12 anonim válasza:
#5 Mert amíg neked van 10 egyezés, addig egy nőnek van 50. Én ilyenkor elkezdtem először azzal a férfival ismerkedni, akiről a legtöbb kiderült az adatlapján, aztán ha valamiért nem passzoltunk, akkor a következővel, de egyszerre sokra nincs energiám. Akinek nem volt rendesen kitöltött adatlapja, de azért tolakodott előre, mert mindenáron ő akar előbb írni, azt én is leráztam.
2021. júl. 21. 20:28
 7/12 anonim válasza:

A kérdés jogos alapjaiban. Nem tudom hova tenni ezt a hozzáállást, amit látok társkeresőkön. "Mutass olyat, amit még nem láttam" kategória a kedvencem. Érthető ez a része is a sziamizu mellett. De amikor azt olvasom, nem jó, ha az érdeklődésről kérdezel, nem jó, ha a személyiségről kérdezel, nem jó, ha sokat/keveset kérdezel, olyankor azt érzem, kicsit veszett fejsze az egész és nincs értelme vergődni.

A külföldi vonalat meg szintén kényesnek érzem, nyilván érthető, ha valaki nem meri vállalni, hogy nem vagytok elérhető közelségben, mellette meg, ha heti rendszerességgel hazautazik valaki, esetleg a határhoz közel lakik a partner, akkor megoldható lehet hétközben egy-egy randi.

De elég körülményes ismerkedni, párt találni, ez nem vitás.

2021. júl. 21. 21:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elkeseredett lépés az egész téma felhozatala. De nem értem hogy, ez hülyén hangzik, nálam rondább, megbízhatatlanabb, butább emberek boldog kapcsolatban élnek. Nem értem hogy a mai nőknek mi kell? Elnézést az általánosításért. De a régi "mert a férfiak csak "azt akarják"", az mai fejjel teljesen máshogy hangzik
2021. júl. 21. 22:00
 9/12 anonim válasza:
Most erre nem tudok mit mondani, mint hogy minden nőnek más kell, nem lehet ráhúzni mindenkire ugyan azt. Plusz vannak seggfej nők, nyilván. A netes ismerkedésnek ez a hátránya, nagy a verseny és senki nem tudja pontosan mit akar.
2021. júl. 21. 22:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Inkább pontosan tudják mit akarnak, de azt nem illik mondani :D
2021. júl. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!