Hogy is megy ez a társkeresés a "mai" világban?
"ha az ember igényesen néz ki, jó munkája van ez már semmit nem ér?"
Így van, ez már semmit sem ér a mai nőknek.
20-30 vagy több évvel ezelőtt, ha volt munkád már tehetősnek számítottál, volt rád nő, mert tudtad biztosítani az anyagi stabilitást.
Ma már ez édeskevés.
„tudtad biztosítani az anyagi stabilitást”
Hát ilyet ma is találsz, akinek ez számít, csak azon meg ki szoktatok akadni, ha egy csaj ezt nézi.
2: Hát ha így lenne, akkor minden tisztes melósnak lenne nője.
De mint már mondtam, ma ez édeskevés. Úgy látom nem sikerült megérteni.
A kérdés jogos alapjaiban. Nem tudom hova tenni ezt a hozzáállást, amit látok társkeresőkön. "Mutass olyat, amit még nem láttam" kategória a kedvencem. Érthető ez a része is a sziamizu mellett. De amikor azt olvasom, nem jó, ha az érdeklődésről kérdezel, nem jó, ha a személyiségről kérdezel, nem jó, ha sokat/keveset kérdezel, olyankor azt érzem, kicsit veszett fejsze az egész és nincs értelme vergődni.
A külföldi vonalat meg szintén kényesnek érzem, nyilván érthető, ha valaki nem meri vállalni, hogy nem vagytok elérhető közelségben, mellette meg, ha heti rendszerességgel hazautazik valaki, esetleg a határhoz közel lakik a partner, akkor megoldható lehet hétközben egy-egy randi.
De elég körülményes ismerkedni, párt találni, ez nem vitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!