Miért nem lehet normális, hűséges és még sorolhatnám fiúkat találni a mai világban?
Nos, én mindig is így álltam hozzá a hölgyekhez, és annak rendje módja szerint szépen landoltam is a "friendzone"-ban.
Szóval ha már általánosítunk, akkor azt kell mondjam, sok ilyen srác van, csak épp a barátzónába pakolják őket a lányok.
Persze nem szeretek általánosítani, ez inkább csak amolyan trend. Sok kivételt ismerek.
Isten hozott Brigitta,ez a valóvilag!
Nőkkel sem könnyebb ám!
Inkabb nem irnek jelzőket a nőkre...
Miért nem lehet normális, hűséges és még sorolhatnám lányokat találni a mai világban?
En csak boldog akarok lenni :( 16F
régen és most is vannak hűséges fiúk/férfiak és vannak hűtlen patkányok...
nem lehetetlen vállalkozás, sok ilyen srác van
a saját példámból kiindulva ha az ember párszor melléfog az simán eltudja venni a kedvét az ismerkedéstől, a komoly kapcsolattól, sőt van aki pár csalódás után beáll a "minden nő k**va" felfogásra...
és ez a csajoknál is hasonló, a csalódások könnyen kedvét szegik, de elég sokan vannak akikkel igenis lehet normális kapcsolatot kialakítani, csak meg kell találnod őket :)
sok sikert!
néha jobb nem rá görcsölni, idővel úgy is alakul, ha erre vágysz, csak ne görcsösen keresd :)
24F
Ha sürgetni akarod a dolgot, - amit teljesen feleslegesnek vélek, - keresgélj a 35 - 40 éves korfekvésű korosztályban!
Azoknak az embereknek a többsége már kiélte magát, inkább már stabilitásra vágynak, mint egy újabb agancsra az előszoba falán. Ezek az emberek már feltérképezték a határaikat, nem feszegetik, és nem csak lehetőségeket keresnek! Viszonylag jó a fizikumuk is, magabiztossá, józan gondolkodásúvá edzette őket az élet, stb. Akit most hiányolsz az életedből, annak az embernek a korosztálya egyszerűen éretlen. Biztos, hogy vannak kivételek, de az egyenlő azzal, mintha egy tűt keresnél egy szénakazalban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!