Beszéltetek már meg találkozót valakivel innen Gyk-ról?
#30 nekem egy baratom (mint haver barat) volt ugyan olyan mint en, allandoan ment a vita, a semmibol robbantak ki sokszor, legfokepp azert mert nem tudtuk meggyozni egymast a dajat igazunkrol. Az lett a vege hogy letiltottam tobbszor, vagy o engem, egy ido utan mindig visszaoldottuk egymast, ment minden rendben egy darabig amig megintcsak vita lett elobb utobb. Szoval 2 eve vegleg letiltottam, nem szandekozom feloldani tobbe.
Az ilyen emberek melle azok a nok kellenenek szvsz akik mindenre rabolintanak, meg ha nem is ertenek egyet, de a rafkos noi kepessegeiket kihasznalva azert ugy tudjak a ferfit manipulalni hogy az o malmukra hajtsa a vizet.
Tegnap este volt innen egy találkozóm (az első végre!) de túl gyorsan akarta a szexet a férfi.
Hiába mondtam neki, hogy ez nem első találkozóra való...
35-ös válaszoló: igen, azt észrevettem. De akkor meg ne panaszkodjanak, hogy nekik semmi sem sikerül!
Minek annyira sietni?! Miért nem gondolnak arra, hogy másfajta ÉRTÉKEK is vannak a világon nő és férfi között?!
#36: Szerintem azért, mert teljesen más hajtja őket. Sokakat csak az érdekel, hogy ürítsenek egyet, nem érdekli őket, hogy egy idegenről van szó vagy nem, hogy éreznek-e iránta valamit vagy nem. Úgy gondolom, hogy az ilyen férfiak le vannak ragadva egy ösztönlény szintjén.
Egyszer kipróbáltam, hogy milyen ha csak erre hajtanék, de nagyon hamar kibukott, hogy nekem idegennel, bármiféle ismerettség / érzelem nélkül nem megy.
Szóval nem minden férfi hajt egyből szexre, csak türelem (és esetleg egy kis szerencse) kell, amíg találsz valaki olyat, akivel hasonló az értékrendetek és akivel egyeznek az elképzeléseitek.
37-es válaszoló: nem felháborodni kell, hanem elgondolkozni a különbségeken! Jól írja a 36-os válaszoló, teljesen más "hajtja"a két különböző nemet.
Nem vagyunk egyformák, ezt kell tudomásul venni. Ráadásul én már találkoztam olyan férfival is, aki mindig mindenért csak veszekedni tudott, semmi sem volt jó neki... akárhogy alkalmazkodtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!