Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki a legbetegebb ember a...

Ki a legbetegebb ember a Gyakori kérdéseken akikkel eddig beszéltetek?

Figyelt kérdés
Tőlem egy beteg állat akarja állandóan elkérni a Facebookom mert "ott átláthatóbb a kommunikáció, beséljünk inkább ott." Egy másik neg el aakarja hitetni hogy kefél a magyar tanárjával, a nagynénjével meg az unokatesójával.
2021. ápr. 29. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Eddig 3an írtak rám kisfiúnak álcázva magukat, hogy magyarázzam el nekik hogyan kell önkielégítést végezni
2021. ápr. 29. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Alpha male. Ő valószínűleg elmebeteg, és olyan súlyos, hogy a pszichiátrián se tudnak vele csinálni semmit, így inkább szabadon engedték, hogy ne foglalja a helyet a menthető betegektől.
2021. ápr. 29. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van 2 egyén, akik időről időre a használt betétjeimre pályáznak.
2021. ápr. 29. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Kérdező által említett "beszéljünk inkább Facebook-on, mert ott átláthatóbb" dolog nekem is ismerős. Egy taggal beszélgetünk egy ideje, kb 3-4 levélváltásról van szó, és minden egyes alkalommal odaszúrja ezt és nem érti meg, hogy nálam ez nagyon nem így megy.

A másik esélyes pedig vagy kb 11 éves gyerek, vagy egy 11 éves gyerek szintjén megragadt illető, aki kétségbeesetten próbálta nekem megmagyarázni, hogy egy hatalmas ribizli vagyok. Ennek az az előzménye, hogy leírtam egy kérdésnél, hogy bepróbálkozott nálam egy fiúbarátom, aki nekem nem tetszett úgy, és emiatt automatikusan ribizliként könyvelt el. 2 üzenet után tiltottam a csudába.

2021. ápr. 29. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy tag azt írta ha nem válaszolok neki normálisan akkor elintézi,hogy ne használhassam többet az oldalt.Arra mondjuk nem tért ki ezt hogyan érné el.
2021. ápr. 29. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magasan az a csávó, aki 30+ éve nem tudja feldolgozni, hogy az exe megtartotta azt a gyereket, akit a pasi nem akart. És minden egyes vacilálós terhes kérdés alá odaírja a nyomorát és mindenáron meg akar győzni mindenkit, hogy márpedig egy nőt rá lehet kényszeríteni egy abortuszra, de a férfire nem lehet ráerőszakolni a gyereket. Ja, és meg van győződve róla, hogy a gumióvszer "fasisztoid eszköz". (Igen, ezt szüt használja).
2021. ápr. 29. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem egy csávó meg akarta venni a használt boxereimet meg a zoknijaimat 😄😄 (Én is fiú vagyok.) Mondjuk ha többet ajánl lehet eladom neki 😄😄
2021. ápr. 29. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Privátban még nem beszéltem vele, de minimum dobogósnak tűnik a szösszenetei alapján.

2021. ápr. 30. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!