Beszéltetek már meg találkozót valakivel innen Gyk-ról?
Beszéltem ölelős találkát, másnap szexeltünk :)
31/F
Igen.
Csak 1x találkoztunk, mert a férfi többet akart barátságnál, és hát bűn ronda volt.
Igen 2x
Az első mentális beteg lánnyal volt, egyszer találkoztunk és ennyi.
A második egy tök kedves lánnyal volt, de ő viszont nem volt annyira az esetem, azóta beszélünk néha instán, de nem találkoztunk.
Szerencsére kulturáltan elbúcsúzott az illető, mielőtt találkozóra került volna a sor (külön díjazom, hogy nagyon diszkréten fogalmazott, igyekezett nem megbántani.)
Végre egy olyan ember, aki nemcsak felszívódik a "semmi"-be, hanem meg is magyarázza a miért-et. (Miért nem szeretne folytatást.)
Ui: elég sok esetben szó nélkül eltűntek a beszélgetőpartnereim. Egyetlenegy hölgytárs maradt meg csak, akit még nem láttam személyesen: de hónapok óta telefonkapcsolatban vagyunk.
Igen, kb a #2 által leírtban volt részem 6-7 évvel ezelőtt. Annyi kivétellel, hogy nem vagyok bűn ronda -persze ízlés kérdése- nincs semmi defektem, így gondoltam.
Azóta megismertem innen pár nőt, hát vegyesek a tapasztalataim. Többnyire pozitívak,de vegyesek, tanultam mindből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!