Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vajon hol lehet a tű?

Vajon hol lehet a tű?

Figyelt kérdés

Volt már szó itt többször arról, hogy a T betűs app nem működik. De összességében mindenhol egy penészes szalmakazalban keresgélünk, csak az arányok mások. Egy nagyobb szünettel 2-3 hetet próbálkoztam az appon, íme az átlagos felhasználó profilja:

- járt Dubajban - gondolom kellett a pénz

- körme/haja hangsúlyos - az életében ezek a meghatározó dolgok

- dinnyék/hátsó - ő egy pár dinnye, ennyi, illetve egy formás hátsó

- rúdon pörög vagy gumiköteleket cibál - 20 éve szeretne 20 éves maradni érettségi helyett

- eq/iq - magabiztosan vár el olyan dolgokat aminek a jelentésével sosem lesz tisztában, talán annyit szűr le, hogy aki 3 mondat után nem menekül ki a chat-ből bizonyosan eq/iq

- macska/pincsi - egy macskapincsivel fog megöregedni

- pozitiv életszemlélet - azaz lövése sincs hol van és mi történik körülötte

- egy személyiségtipus - ezzel a trenddel nem tudok mit kezdeni, sokaknál látom, ők lehetnk azok akik tiltakoznak a beskatulyázás ellen, mind egyéniségek és sosem általánosítanának

- igényes - nem mérhető, tartalmatlan kifejezés, felesleges, just a little bit more than enough?

- modellbeállás - lányok ez nagyon kínos, már egy kiskamasz sem csinál ilyet

- igazi férfit keres - pont, mint a transzvesztiták

- szarkasztikus - talán össze tud rakni egy hosszabb mondatot, ami csípős tréfának tűnhet

- bookworm - nem epilál

- traveladdict - a hideg kiráz az ilyen unatkozó semmirekellőktől, menjenek kapálni

- 40-es, több nyelven beszélő világlátott nő - elb****tt 10 évet egy kambodzsai kommunában, így most 30 fölött itt kötött ki

- tartalmas beszélgetés, minőségi idő.. - a kifejezések használata előrevetít valami behatárolhatatlan személyes perverziót, ők az instant szerelmet keresők, előre csomagolva, amiket a filmekben láttak nehézségektől mentesen

- műtermi fotók - ez a műszempilla kategória számomra vagy a kacsaszáj, művi, semmi finomságot, árnyalatot nem tartalmaz

Szóval én voltam az a szuperhelyes magas srác, aki nem jött el a belvárosi randira, csak röviden, indoklás nélkül búcsúzott cseten.

Ott voltam, de leléptem, jobb volt így neked, hidd el.

Mert épp elég megaláztatás éri azokat a nőket, akik nem hogy kamu profilokkal gyűjtenek csillagocskákat, hanem kamu emberek. Bár vlszeg. fel sem fogják. Csak itt panaszkodnak, hogy minden fiú gonosz.

Kérdésem, hogy hová bújtak a komoly emberek? Tudom, ide meg baadoo, de most tényleg. Incel-ek lettek?

2021. júl. 3. 10:53
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Hát szerintem nem mindenki a mobilját nézi. Nekem a kedvenc időtöltésem kimenni mondjuk a megszokott helyemre, és az odatévedőkkel összebarátkozni. Szerintem igazán lehetséges úgy is, hogy ugyanott vagy és kimerítetted a repertoárodat. Mindig vannak új események, ahol új embereket lehet megismerni. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg is találod a neked valót egyből, nehéz meg kell várni, és el kell baltázni pár hónapot néha hülyékre, mert kudarcba fullad az ismerkedés. De biztos akad majd köztük olyan, amelyike belefűzheted a cérnádat.
2021. júl. 4. 19:36
 22/29 A kérdező kommentje:
remélem nem sértelek meg - ilyen nagymamát szeretnék, mint te
2021. júl. 4. 19:42
 23/29 anonim válasza:
Nem sértettél meg. De fogalmad sincs a való életben mennyire távol állok attól, hogy bárkinek is a nagymamája legyek.
2021. júl. 4. 19:49
 24/29 anonim válasza:
Kicsit cinikus a kérdező és általánositó, nem lehet,hogy más lányokat is láttál tinderen a fent felsoroltakon kívül,csak azok nem voltak olyan szépek,hogy elidőzz a profiljuknál? Mondjuk bölcsész lányok, vagy társadalomtudományi végzettségűek, estleg természetvédők, akik nem fektetnek olyan nagy hangsúlyt a megjelenésre. De abban igazad van,hogy többnyire ilyen felhasználók találhatók rajta, azok az emberek,akikkel a buszon találkozol. Szerintem nekem is több hetet, hónapot kellene buszoznom,hogy vonzó arcot lássak, így álltam hozzá a Tinderhez is.
2021. júl. 4. 20:23
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem láttam. Eskü. Vagy ez nem derül ki a profilból. Akiknek van internetes gépük, értenek hozzá - mondják, hogy elég gonosz az algoritmus és vannak emberek, akiket fel sem ajánl sokaknak. Igazad lehet, nem töltöttem ott el sok időt. De se természettudományi, se társadalomtudományi végzettségűt nem láttam nagy számban. Corvinus, jogi kar, személyi edzőkből van túlkinálat. Van olyan, aki egyszerre mindhárom + körömépitő. Fura.

Pszichológus egy szál se, helyesen, nekik, a marketingesekkel együtt lenne mit magyarázkodniuk, hogy miért vannak ott. Az absztrakt tudományokat művelő geekgirl-ök szintén hiánycikk ezen a platformon.

2021. júl. 4. 23:09
 26/29 A kérdező kommentje:
ja, meg a Zeneakadémisták. De az a közeg nekem egyfajta repertoár, visszafelé vezető út. Van 22 db. jellemhibám. Az egyik az általánositás, szóval tudom.
2021. júl. 4. 23:18
 27/29 anonim válasza:

elhiszem, hogy nehezebb a srácoknak ismerkedni ilyen platformokon, de ezzel az arroganciával a normális lányokat is elüldözöd

márpedig vannak fenn, csak hát lehet, hogy nem modell szépségűek meg nem valami nagy parti arcok

a másik, hogy ezeknek a lányoknak egészén más elvárásaik is vannak, én mondjuk eléggé tudok örülni, ha valaki okos, kedves és empatikus, és a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen a kocsija, mennyire kockás a hasa meg mekkora jampesznek gondolják a haverjai

2021. júl. 5. 20:47
 28/29 A kérdező kommentje:
Kedves az nem vagyok. Az tény. De a modell szépségű partiarcok a szénakazal, azokat kerülöm.
2021. júl. 5. 21:44
 29/29 anonim válasza:
24 vagyok. Pszichológusok tényleg nem igazán vannak fenn, pedig most szinte minden csaj annak tanul. Szerintem pedig akár lehetnének is, hiszen nekik sem lehet mindig szerencséjük párkesesés terén. Amúgy érdekes, fiúk terén a két véglet van fenn, az aktuális divat hullámot meglovagoló "menők" és a fusztrált lúzerek. Nekünk csajoknak sem könnyű, hidd el.
2021. júl. 5. 22:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!