Vajon hol lehet a tű?
Volt már szó itt többször arról, hogy a T betűs app nem működik. De összességében mindenhol egy penészes szalmakazalban keresgélünk, csak az arányok mások. Egy nagyobb szünettel 2-3 hetet próbálkoztam az appon, íme az átlagos felhasználó profilja:
- járt Dubajban - gondolom kellett a pénz
- körme/haja hangsúlyos - az életében ezek a meghatározó dolgok
- dinnyék/hátsó - ő egy pár dinnye, ennyi, illetve egy formás hátsó
- rúdon pörög vagy gumiköteleket cibál - 20 éve szeretne 20 éves maradni érettségi helyett
- eq/iq - magabiztosan vár el olyan dolgokat aminek a jelentésével sosem lesz tisztában, talán annyit szűr le, hogy aki 3 mondat után nem menekül ki a chat-ből bizonyosan eq/iq
- macska/pincsi - egy macskapincsivel fog megöregedni
- pozitiv életszemlélet - azaz lövése sincs hol van és mi történik körülötte
- egy személyiségtipus - ezzel a trenddel nem tudok mit kezdeni, sokaknál látom, ők lehetnk azok akik tiltakoznak a beskatulyázás ellen, mind egyéniségek és sosem általánosítanának
- igényes - nem mérhető, tartalmatlan kifejezés, felesleges, just a little bit more than enough?
- modellbeállás - lányok ez nagyon kínos, már egy kiskamasz sem csinál ilyet
- igazi férfit keres - pont, mint a transzvesztiták
- szarkasztikus - talán össze tud rakni egy hosszabb mondatot, ami csípős tréfának tűnhet
- bookworm - nem epilál
- traveladdict - a hideg kiráz az ilyen unatkozó semmirekellőktől, menjenek kapálni
- 40-es, több nyelven beszélő világlátott nő - elb****tt 10 évet egy kambodzsai kommunában, így most 30 fölött itt kötött ki
- tartalmas beszélgetés, minőségi idő.. - a kifejezések használata előrevetít valami behatárolhatatlan személyes perverziót, ők az instant szerelmet keresők, előre csomagolva, amiket a filmekben láttak nehézségektől mentesen
- műtermi fotók - ez a műszempilla kategória számomra vagy a kacsaszáj, művi, semmi finomságot, árnyalatot nem tartalmaz
Szóval én voltam az a szuperhelyes magas srác, aki nem jött el a belvárosi randira, csak röviden, indoklás nélkül búcsúzott cseten.
Ott voltam, de leléptem, jobb volt így neked, hidd el.
Mert épp elég megaláztatás éri azokat a nőket, akik nem hogy kamu profilokkal gyűjtenek csillagocskákat, hanem kamu emberek. Bár vlszeg. fel sem fogják. Csak itt panaszkodnak, hogy minden fiú gonosz.
Kérdésem, hogy hová bújtak a komoly emberek? Tudom, ide meg baadoo, de most tényleg. Incel-ek lettek?
Én tinderen nem is próbálkoztam soha. Mint ahogy hallom is, ott inkább szexre vevők az emberek. Nekem pasiként meg nem a szex a legfontosabb, nyílván kapcsolatban számít, de kapcsolatot akarok és nem egy guminőt akit ha kell előveszek aztán viszlát.
Értem amúgy, hogy mit mondasz kérdező. Tényleg annyira ritkák már a normális lányok, nyílván én sem vagyok százas, emiatt a leendő páromtól sem várnám el.
Más panaszkodik, hogy féltékeny az asszony nekem az is simán beleférne, sőt... Mellettem teljesen nyugodt is lehetne egy ilyen lány is.
1>4
engedd/Hidd - Gábor! Kiemelkedő a helyesirásod, belőled még bármi lehet, csak még dolgozz rajta kicsit. Ment a zöld!
>5 Egyetértek, érzelmileg megvisel, de lehet ezt hivják maradinak :o)
>1 Igen. De várj csak, ügye nem beszéltünk meg korábban randevút? Jégvágó.. ;o)
>2 Köszönöm az együttérzést.
>3 Szerintem te egy nagyon toleráns ember vagy, én randiznék veled, ha korban hozzád illő nő lennék.
>1 Hát én nem tapasztaltam ilyet, sem olyat, hogy nem válaszolnak [néhány esetben épp ez okoz problémát kisördögemoji], sem olyat, hogy okosabbak vagy akár szebbek lennének a külföldi lányok a magyaroknál
Meg mit kezdenék egy piréz cserediákkal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!