Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vajon hol lehet a tű?

Vajon hol lehet a tű?

Figyelt kérdés

Volt már szó itt többször arról, hogy a T betűs app nem működik. De összességében mindenhol egy penészes szalmakazalban keresgélünk, csak az arányok mások. Egy nagyobb szünettel 2-3 hetet próbálkoztam az appon, íme az átlagos felhasználó profilja:

- járt Dubajban - gondolom kellett a pénz

- körme/haja hangsúlyos - az életében ezek a meghatározó dolgok

- dinnyék/hátsó - ő egy pár dinnye, ennyi, illetve egy formás hátsó

- rúdon pörög vagy gumiköteleket cibál - 20 éve szeretne 20 éves maradni érettségi helyett

- eq/iq - magabiztosan vár el olyan dolgokat aminek a jelentésével sosem lesz tisztában, talán annyit szűr le, hogy aki 3 mondat után nem menekül ki a chat-ből bizonyosan eq/iq

- macska/pincsi - egy macskapincsivel fog megöregedni

- pozitiv életszemlélet - azaz lövése sincs hol van és mi történik körülötte

- egy személyiségtipus - ezzel a trenddel nem tudok mit kezdeni, sokaknál látom, ők lehetnk azok akik tiltakoznak a beskatulyázás ellen, mind egyéniségek és sosem általánosítanának

- igényes - nem mérhető, tartalmatlan kifejezés, felesleges, just a little bit more than enough?

- modellbeállás - lányok ez nagyon kínos, már egy kiskamasz sem csinál ilyet

- igazi férfit keres - pont, mint a transzvesztiták

- szarkasztikus - talán össze tud rakni egy hosszabb mondatot, ami csípős tréfának tűnhet

- bookworm - nem epilál

- traveladdict - a hideg kiráz az ilyen unatkozó semmirekellőktől, menjenek kapálni

- 40-es, több nyelven beszélő világlátott nő - elb****tt 10 évet egy kambodzsai kommunában, így most 30 fölött itt kötött ki

- tartalmas beszélgetés, minőségi idő.. - a kifejezések használata előrevetít valami behatárolhatatlan személyes perverziót, ők az instant szerelmet keresők, előre csomagolva, amiket a filmekben láttak nehézségektől mentesen

- műtermi fotók - ez a műszempilla kategória számomra vagy a kacsaszáj, művi, semmi finomságot, árnyalatot nem tartalmaz

Szóval én voltam az a szuperhelyes magas srác, aki nem jött el a belvárosi randira, csak röviden, indoklás nélkül búcsúzott cseten.

Ott voltam, de leléptem, jobb volt így neked, hidd el.

Mert épp elég megaláztatás éri azokat a nőket, akik nem hogy kamu profilokkal gyűjtenek csillagocskákat, hanem kamu emberek. Bár vlszeg. fel sem fogják. Csak itt panaszkodnak, hogy minden fiú gonosz.

Kérdésem, hogy hová bújtak a komoly emberek? Tudom, ide meg baadoo, de most tényleg. Incel-ek lettek?

2021. júl. 3. 10:53
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Pesti vagy? 😅 Ez gyönyörű! Igazi belvárosi hangulat. Szerencsére én csak átutazóban ;)
2021. júl. 3. 10:57
 2/29 anonim válasza:
Az a bajod,nagyon válogatós vagy.De keress csak tovább,csak meglesz az a tű.
2021. júl. 3. 11:00
 3/29 anonim válasza:

Én tinderen nem is próbálkoztam soha. Mint ahogy hallom is, ott inkább szexre vevők az emberek. Nekem pasiként meg nem a szex a legfontosabb, nyílván kapcsolatban számít, de kapcsolatot akarok és nem egy guminőt akit ha kell előveszek aztán viszlát.

Értem amúgy, hogy mit mondasz kérdező. Tényleg annyira ritkák már a normális lányok, nyílván én sem vagyok százas, emiatt a leendő páromtól sem várnám el.

Más panaszkodik, hogy féltékeny az asszony nekem az is simán beleférne, sőt... Mellettem teljesen nyugodt is lehetne egy ilyen lány is.

2021. júl. 3. 11:02
 4/29 anonim válasza:
A tű a patkánymajomban van. Engedd, hogy a patkánymajom a végbeledbe engedje a tűjét ! Hidd el földöntúli élményben lesz részed.
2021. júl. 3. 11:04
 5/29 anonim válasza:
3# laza kapcsolatból is lehet komoly, nem érdemes feladni. Más kérdés hogy érzelmileg megviselő, jobb egy állandó, normális kapcsolat.
2021. júl. 3. 11:05
 6/29 A kérdező kommentje:

1>4

engedd/Hidd - Gábor! Kiemelkedő a helyesirásod, belőled még bármi lehet, csak még dolgozz rajta kicsit. Ment a zöld!

2021. júl. 3. 11:11
 7/29 A kérdező kommentje:

>5 Egyetértek, érzelmileg megvisel, de lehet ezt hivják maradinak :o)

>1 Igen. De várj csak, ügye nem beszéltünk meg korábban randevút? Jégvágó.. ;o)

>2 Köszönöm az együttérzést.

>3 Szerintem te egy nagyon toleráns ember vagy, én randiznék veled, ha korban hozzád illő nő lennék.

2021. júl. 3. 11:16
 8/29 anonim válasza:
Ugyan ezt tapasztaltam 1 hét alatt, más társkeresökön sem írnak vissza, csak akivel viccesen beszélgettem, mert ellentmondást talâltam a profiljában az írt vissza, 1 ember a kb 20 ból….próbálkozz külföldin, a külföldi csajokkal nagyon jókat lehet beszélni és tapasztalatom szerint értelmesebbek, van jövöképük és találkozni is akarnak. A magyar nök nagyon alacsony színvonalon vannak fejben.
2021. júl. 3. 11:18
 9/29 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy rengeteg lány/nő nincs fenn semmilyen társkeresőn? Mától nem kell maszk meg oltási a legtöbb helyre, szakadj le a netről, emeld fel a fejed a telóról és nézz körbe, irány az élet, haver!
2021. júl. 3. 11:35
 10/29 A kérdező kommentje:

>1 Hát én nem tapasztaltam ilyet, sem olyat, hogy nem válaszolnak [néhány esetben épp ez okoz problémát kisördögemoji], sem olyat, hogy okosabbak vagy akár szebbek lennének a külföldi lányok a magyaroknál

Meg mit kezdenék egy piréz cserediákkal?

2021. júl. 3. 11:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!