Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akkor is lehet valaki csaló,...

Akkor is lehet valaki csaló, ha videocseten is megmutatja magát?

Figyelt kérdés
Sógornőm már mindenféle módszerrel próbálkozik, és már bele futott abba a tipikus esetbe amikor kamu képeket küldenek, meg hogy ő katona külföldön stb. Szerencsére még időben hitt nekem, mielőtt lehúzták volna. Most megint szerelmes egy külföldibe, és az egekig magasztalja, és állítja, hogy minden igaz amit mond. Én pedig nagyon naivnak tartom és ezért aggódok miatta. Sajnos nem látom pontosan mit csinál, mivel 1000 km választ el minket,és tuti szépíti a dolgokat előttem. Hallottam már néhány módszert, de azt csak levelezéssel és fotók megosztásával tudták kivitelezni. Most az a kérdés, hogy lehet -e fenntartás olyannal is, aki megmutatja magát kamerán? Lakásbelsőt is. Van erre is trükk?

2021. jún. 28. 21:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10# Tőlem lakik annyira, bár a pasi sem sokkal van hozzá közelebb. Mondtam neki én is, hogy ha ismerkedni akar, akkor miért nem elérhetőbbet választ, de őt a távolság nem zavarja, utazgatni akar egyébként is. Csak én ezzel úgy vagyok, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Nem szólhatok bele, csak arra kértem ne adja ki magát annyira.
2021. jún. 29. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!