Mikor “csaló napot” tartotok miket szoktatok enni vagy hány kcal-al többet mint általába?
800-1000 kalóriával te súlyt tartasz? Hány éves vagy, 3?
Egy átlagos felnőtt ember ennek a dupláját eszi normális, nem "csalónapon".
Súlytartáshoz 800-1000 kcal? Nem is akarom tudni mennyivel fogytál le. 🤦♀️
Néha bevágok egy hamburger menüt ebédre, néha csak veszek pár péksütit délután. 2000-4000-ig trejedhet. A kedvemtől függ
Hogy mennyi kcal-t, azt nem tudom, szerintem sokat, de egyébként se számolgatok kalóriákat. Csak tudatos táplálkozás van a mindennapokban, és rendszeres mozgás.
A havi 1 Csalónapomon azt eszem amit egyébként nem. Pl cukros édesség, csipsz, gyorskaja, fehérlisztes péksüti, kedvenc cukros üdítő.
Én csalónapon egy jó hamburgermenüt vágok be. (nem mekiset, hanem olyan "igazit")
Ez úgy kb 1500kcal lehet, mármint a menü. Hambi + krumpli + szósz, esetleg egy pohár kóla mellé.
Én 1600 kcal-t eszek kb egy nap, vacsira szokott maradni 4-5-600, attól függ, mit ettem napközben. + edzéssel elégetek 500-at.
Így kb 1100 + 1500 - 500zal számolok egy csalónapot.
Így a belőtt 1 600hoz képest 500 kcal többletben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!