Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akkor is lehet valaki csaló,...

Akkor is lehet valaki csaló, ha videocseten is megmutatja magát?

Figyelt kérdés
Sógornőm már mindenféle módszerrel próbálkozik, és már bele futott abba a tipikus esetbe amikor kamu képeket küldenek, meg hogy ő katona külföldön stb. Szerencsére még időben hitt nekem, mielőtt lehúzták volna. Most megint szerelmes egy külföldibe, és az egekig magasztalja, és állítja, hogy minden igaz amit mond. Én pedig nagyon naivnak tartom és ezért aggódok miatta. Sajnos nem látom pontosan mit csinál, mivel 1000 km választ el minket,és tuti szépíti a dolgokat előttem. Hallottam már néhány módszert, de azt csak levelezéssel és fotók megosztásával tudták kivitelezni. Most az a kérdés, hogy lehet -e fenntartás olyannal is, aki megmutatja magát kamerán? Lakásbelsőt is. Van erre is trükk?

2021. jún. 28. 21:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mindenre van trükk.
2021. jún. 28. 21:17
 2/11 anonim válasza:
Ez esetben a kép nem volt kamu, ha videochateltek is, akkor tényleg ő az, de másról még hazudhat.
2021. jún. 28. 21:20
 3/11 anonim válasza:

Mert más ember arcát nem lehet rárakni a te arcodra? Vagy megmásítani?

deepfake...

https://www.youtube.com/watch?v=Q7LFDT-FRzs&ab_channel=AliAl..

2021. jún. 28. 21:23
 4/11 anonim válasza:
Lehet, igen.
2021. jún. 28. 21:25
 5/11 A kérdező kommentje:
2# Bántalmazás, lehúzás akkor nem lehet ebből, ugye? Max. pofára ejtés.
2021. jún. 28. 21:28
 6/11 anonim válasza:
Oké 3-as, igaz, hogy van ilyen, de egyrészt ezen látszik, hogy nem valódi, másrészt meg kicsi az esélye, hogy így vágnának át valakit. Ahhoz nagyon hülyének/naívnak kell lennie. Szóval az nem valószínű, hogy a külseje kamu lenne az illetőnek, de ettől még nagyon sok mindenről hazudhat.
2021. jún. 28. 21:29
 7/11 anonim válasza:

"2# Bántalmazás, lehúzás akkor nem lehet ebből, ugye? Max. pofára ejtés."

De, attól, hogy valóban úgy néz ki, mint a képeken, még simán átvághatja és lehúzás is lehet belőle.

2021. jún. 28. 21:30
 8/11 A kérdező kommentje:
3# Láttam már ezt a módszert, de most fel sem ötlött bennem eddig. Az a baj, hogy én nem látom mit művel pontosan, (szépíti), ha teljesen látnám az igazságot, én tuti rájönnék ha kamu, de ő nem ilyen.
2021. jún. 28. 21:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Bele kérdeztem dolgokba, és úgy érzem, hogy a sógornőm sokkal többet elárul magáról mint a pasi. Pl. a sógornőm azt sem tudja melyik városban lakik a férfi, csak annyit tud hogy svéd, de a sógornőm ennek ellenére elmondta hogy ő hol lakik. Ez miatt is vannak aggályaim.
2021. jún. 28. 21:39
 10/11 anonim válasza:
De miért olyannal ismerkedik, aki 1000 km-re él? Ebből hogy lesz találka?
2021. jún. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!