Egy félénk lánynak hogyan lehet barátja?
Nyitnod kell, társkereső, bulik, kocsmák, fesztiválok:)
Vagy csak várd a sok privátot most:D
Szerintem először keress egy olyan barátnőt az egyetemen, aki értelmesnek tűnik, normális párkapcsolatban él, nem csak a "testét árulja" hétvégente a klubbokban vagy a fesztiválokon. Beszélgess vele erről és hallgass a tanácsaira, majd ő segíteni fog.
Szerintem itt értelmes válaszokat nem fogsz kapni mert nem ismerünk, nem tudjuk hogy mit kellene változtatnod.
#3-as vagyok:
Hiába kezdesz el most hirtelen pasizni, nagyon csúnyán ki fognak használni, nem csak testileg hanem lelkileg is
Hol élsz jelenleg?
Én benne lennék,az sem gond ha barátok lennénk csak.
Edző teremben azért szerintem lehet ismerkedni,ez tőled is függ,nyugodtan kezdeményezz a számodra szimpatikus embereknél,aztán majd látod hogy ők mennyire viszonozzák?
Anno mikor én jártam voltak rendes emberek,őszintén szólva elég segítőkészek is voltak,ha szerettem volna szerintem lehetett volna akár mi is,csak merj kezdeményezni és beszélni,meglátod idővel könnyebb lesz.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!