Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy félénk lánynak hogyan...

Egy félénk lánynak hogyan lehet barátja?

Figyelt kérdés
Sosem voltam egy társasági ember. Kedves, aranyos, értelmes, csendes lánynak mondanak. 23 éves vagyok, még sosem csókolóztam és nem volt barátom. Nemrég kezdem úgymond nyitni a világ felé. Mióta meg van a védettségim edző terembe járok meg regisztráltam társkeresőre. Egyetemen nappali tagozaton tanulok mellette gyakornok vagyok.
2021. jún. 28. 20:18
 1/9 anonim válasza:
Sehogy :D
2021. jún. 28. 20:22
 2/9 anonim válasza:

Nyitnod kell, társkereső, bulik, kocsmák, fesztiválok:)

Vagy csak várd a sok privátot most:D

2021. jún. 28. 20:23
 3/9 anonim válasza:

Szerintem először keress egy olyan barátnőt az egyetemen, aki értelmesnek tűnik, normális párkapcsolatban él, nem csak a "testét árulja" hétvégente a klubbokban vagy a fesztiválokon. Beszélgess vele erről és hallgass a tanácsaira, majd ő segíteni fog.

Szerintem itt értelmes válaszokat nem fogsz kapni mert nem ismerünk, nem tudjuk hogy mit kellene változtatnod.

2021. jún. 28. 20:26
 4/9 anonim válasza:

#3-as vagyok:

Hiába kezdesz el most hirtelen pasizni, nagyon csúnyán ki fognak használni, nem csak testileg hanem lelkileg is

2021. jún. 28. 20:27
 5/9 anonim válasza:
Ahogy a kettes mondja igazából, ennél jobbat nem nagyon tudunk mondani így ismeretlenben.
2021. jún. 28. 20:44
 6/9 anonim válasza:
Én is mostanában kezdtem el edzeni :) Tudom, nagyon bénának fogok tűnni, de szívesen megismernék egy kedves, aranyos, korombeli lányt. Szóval ha van kedved beszélgetni, akkor itt vagyok, de nem szeretnék kéretlenül tolakodó lenni. 24/F
2021. jún. 28. 20:45
 7/9 anonim válasza:
Nyugi kérdező, nem kell társasági embernek lenni ahhoz, hogy elárasszanak itt a privátokkal, az edzőtermes és kedves rész már elég hozzá kb. Neked csak válogatnod kell. Abban is 1000%-ig biztos vagyok, hogy itt találod meg majd életed szerelmét.
2021. jún. 28. 21:32
 8/9 anonim válasza:

Hol élsz jelenleg?

Én benne lennék,az sem gond ha barátok lennénk csak.

Edző teremben azért szerintem lehet ismerkedni,ez tőled is függ,nyugodtan kezdeményezz a számodra szimpatikus embereknél,aztán majd látod hogy ők mennyire viszonozzák?

Anno mikor én jártam voltak rendes emberek,őszintén szólva elég segítőkészek is voltak,ha szerettem volna szerintem lehetett volna akár mi is,csak merj kezdeményezni és beszélni,meglátod idővel könnyebb lesz.

Hajrá.

2021. jún. 28. 23:51
 9/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy rám írsz privátaban ha van kedved:D 26f
2021. jún. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!