Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy lánynak a szulei úgymond vallási okokból nem szeretnék ha a 22 éves lányuk barátja ott aludna náluk?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Igazabol nem tudom miért írom ezt ki tudom sokan le fogtok érte szólni de hátha van valaki aki akár csak pár szép szóval vagy valamilyen tanáccsal tudna felém kedveskedni is mert borzalmas a lelki állapotom jelenleg.

Tudom hogy nem a legmegszokottabb dolog amit a kérdésben le írtam,mert már más a mai világ felfogása. Megtudom érteni őket valamilyen szinten s igyekszem is, viszont úgy érzem hogy nem hagynak normális kapcsolatot kialakitani mivel a baratom nem tud úgy jönni hozzám hogy haza menjen éjjel bizonyos okok miatt. Azt mondta apa ma hogy ameddig ő él fiú nálam nem fog aludni. Nagyon rosszul esik s a sírás kerülget azóta is, mégsem szeretnék velük veszekedni mert hálával tartozom nekik mindenért. Anya meg engedné viszont o sem szeretne vele veszekedni. Voltatok ilyen helyzetben? Tudnátok valami megoldást erre vagy hagyjam hogy a kapcsolatomba kerüljön ?

2020. aug. 6. 19:11
 1/7 anonim válasza:
Mivel apádat a gólya hozta, és biztosan ő sem szexelt soha életében, elvégre te sem létezel... ja várj, ez így paradoxon
2020. aug. 6. 19:19
 2/7 anonim válasza:
Én nem vagyok vallásos, nem voltam szűz az esküvőig, mégsem aludt nálunk soha egyetlen fiúm sem. Tiszteletben kéne tartani, hogy nem mindenki szereti, ha egész nap ott dekkol egy idegen. Még fingani sem lehet.
2020. aug. 6. 20:04
 3/7 anonim válasza:
Az ő értékrendjük szerint a komoly kapcsolat eljegyzéssel, esküvővel jár. Amíg nincs ilyen komoly kapcsolatod, addig nem engedi. Mert az nem komoly, aki nem vesz el. Az vár valaki más igazit. Egy fiatal lányt sem ismertem, aki saját jószántából nem házasodott, hanem mert a szerelme nem szerette eléggé ehhez a fajta kapocshoz. Idősebb nőknél már gyakori, hogy féltik, amit megszereztek, egy férfitól, ki ne forgassa őket, maradnak esküvő nélkül. Ha a fiúd elvenne, apád is biztosan megengedné, hogy ott aludjon. De míg csak "jártok", nem tekinti komolynak a kapcsolatot.
2020. aug. 6. 20:09
 4/7 anonim válasza:
Na és ha te alszol a srácnál ahhoz mit szól? Vagy ha felvilágosítanád, hogy nappal is lehet szexelni?
2020. aug. 6. 20:17
 5/7 anonim válasza:

Ugyanez. (Csak én 20 éves vagyok, de a kapcsolat már lassan 3.:)

Nálunk úgy működik, hogy itt alhat a barátom, csak másik szobában. Nálatok ez nem működőképes?

2020. aug. 6. 20:18
 6/7 anonim válasza:

Ha nagyon szeretitek egymást meg fogja érteni a párod is apádat, viszont ha csak d"""i akar akkor nem, és ez esetben csak idő kérdése hogy továbbálljon.

Magamról annyit hogy nem vagyok vallási fanatikus.

23f

2020. aug. 6. 20:23
 7/7 anonim válasza:
A nővérem is hasonló helyzetben volt, három évet jártak, később lelépett egy másik fickóval
2020. aug. 7. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!