Sokat utazok munkába! 22 éves vagyok és lányok segítségére lenne szükségem! Hogyan kezdeményezzek egy lánynak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 19:27
1/8 A kérdező kommentje:
Vonattal járok.
2017. szept. 8. 19:28
2/8 anonim válasza:
Én piszkosul nem örülök, ha
- reggel kómásan
- este fáradtan
nekiáll velem valami random emberke beszélni. És az emberek 95%-a szintén nem díjazza.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát én napi 8 óra munka után szívesen beszélek bárkivel. Reggel is.
2017. szept. 8. 20:09
5/8 anonim válasza:
Az te vagy. De amikor én 4 óra felé 8 óra suli meg duplatesi után a vonaton vegetálok, marhára nincs kedvem beszélgetni. Bocsi, de komolyan. Ezért is hallgatok zenét, hogy ne beszéljenek hozzám. Ne értsetek félre, még csak introvertált sem vagyok, csupán fáradt.
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Felőlem próbálkozhatsz néhány lánynál, de észre fogod venni, hogy a legtöbb nem örül neki. Én már csak elvből nem beszélgetek tök random idegenekkel tömegközlekedésen.
7/8 anonim válasza:
csak akkor beszélgess, ha valakit már kinéztél, és párszor összemosolyogtatok. olyat, aki rád sem néz, esetleg olvas, telefonozik, stb. szerintem ne zaklass.
8/8 anonim válasza:
Vond magadra a figyelmet. Ne kedves-aranyos légy, hanem idegesítő.
Vakargasd a #&
Olvass viccet, nevess fel hangosan.
Lássák a kezedben a Szent Bibliát.
Vedd elő a szendvicsed, evés előtt imátkozz.
Vedd le a cipőd.
(Mert igazából te figyelemre szomjazol)
Pasi vagyok, ne írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!