Hogyan kezdeményezzek beszélgetést?
Holnap lesz a falunkban egy rendezvény, koncert is, ahol tudom, hogy a korosztályomból sokan ott lesznek. Mivel elég kevés barátom van, eldöntöttem, hogy valahogy megpróbálok ismerkedni. Viszont nem tudom, hogy hogyan tudnék odamenni idegenekhez/látásból ismert emberekhez, hogy ne nézzenek hülyének. Gondoltam arra, hogy a zenekaros pólóban megyek (egyébként nem gyakran hordom), hátha valaki kiszúr, onnan pedig már egyszerű lenne beszélgetni. De lehet, hogy ez is egy értelmetlen ötlet, szerintetek?
16/L
Szerintem nem rossz ötlet, de talán az is elég ha csak odamész és köszönsz (aztán elmondod ki vagy) és felvetessz egy témát onnan pedig megy a dolog :)
Hidd el az én osztályomban sok menő gyerek van és ők 8.-osokkal is így ismerkedtek :) (pedig akkor 7.-esek voltak)
#1 köszi a választ :)
#2 Az én esetemben a Metallica-ról van szó, őket azért elég sokan szeretik :D
Őket tényleg többen.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!